SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Veste uriașă pentru Halep! Cum poate rămâne numărul 1 la Australian Open

Articol de GSP - Publicat marti, 02 ianuarie 2018 09:33

Simona Halep a devenit numărul unu mondial la sfârșitul anului trecut și poate rămâne pe prima poziție și după turneul de la Shenzhen.

Jucătoarea noastră poate profita de abandonul Garbinei Muguruza, numărul doi mondial, în "optimile" turneului de la Brisbane (Australia). Aceasta a avut crampe musculare și a renunțat în setul 3 al meciului cu Aleksandra Krunici, la scorul de 7-5, 6-7(3), 2-1.

Singura misiune a Simonei Halep pentru a rămâne încă o săptămână pe fotoliul de lider e să câștige meciul din "optimile" de la Shenzhen cu chinezoaica Ying-Ying Duan. Simona ar reuși astfel să meargă cu un moral excelen la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Simona Halep poate fi depășită de Caroline Wozniacki dacă aceasta din urmă va câștiga turneul de la Auckland, iar românca va fi eliminată miercuri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  03 Ianuarie 2018, 11:23

Eu sper sa castige turneul. Ce-i aia abandon Muguruza. Vezi-ti de tenisul tau si de visul tau. Bafta!

mvradulescu
mvradulescu  •  02 Ianuarie 2018, 20:58
Postat de Mircea Munteanu pe 02 Ianuarie 2018, 11:57

craiova adevarata este in liga a 4 a suporterii adevarati se duc acolo cu sufletul.

Să fie sănătoși și cei din liga 4 și cei din liga 1 ! Dar ... ar face bine și unii și alții să îngroape „securea războiului” și să se bucure de rezultatele și mai ales perspectivele echipei care-i reprezintă în eșalonul de elită !!!

mvradulescu
mvradulescu  •  02 Ianuarie 2018, 20:52
Postat de Alex Slaniceanu pe 02 Ianuarie 2018, 16:12

respect2014, n-o sa citesti in viata ta articole despre cum poate castiga Halepa un Grand Slam. Pentru ca nu poate! Te-ai prins? Dar, o sa murim citind despre cum ramane ea in top daca adversarele ei nasc, au crampe, se retrag din activitate sau sunt injunghiate de vreun nebun. Nu m-ar mira ca Simona sa le si otraveasca pe unele dintre ele de care nu trece in vecii vecilor pe teren. Pana la urma cat mai e pana la AO? Dupa turneul ala se va asterne linistea peste gsp-istii obsedati de performantele Halepei. Deocamdata stai ca n-are sponsor, saraca de ea, numarul 1 mondial! Oare Apaca nu produce echipament sportiv? Ca sa vezi ce valori avem, stirile noastre sunt despre ce club (nu)se mai pacaleste cu Stanciu, despre incredibila aterizare in realitate a lui Alibec, de la 15 milioane la 2-3, si despre crampele Muguruzei, care demonstreza, fara drept de apel, ca Halepa e mai buna decat ea.

Stimate domn, optimismul dumneavoastră e revigorant pentru toți românii iubitori de sport ! Fără îndoială, speranțele dumneavoastră s-ar putea să se împlinească, dar aș fi mult mai bucuros ca sportiva noastră să vă „taie elanul” cu un succes, care sunt convins că o să vă umple de amărăciune ! Însă e preferabil să fie unul victimă (sacrificată într-un mod nevinovat) și câteva milioane de români fericiți !!! S-auzim de bine , deși presupun că asta o să vă întristeze !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează