SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MOSCOVA

Victor Hănescu a fost eliminat de pe tablourile principale de la Moscova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2010 00:00

Perechea Victor Hănescu/Leos Friedl (România/Cehia) a ratat calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Moscova (Rusia), turneu dotat cu premii în valoare de un milion de dolari.

Hănescu şi Friedl au fost învinşi, în runda inaugurală, cu scorul de 1-6, 6-3, 8-10, de cuplul Rohan Bopanna/Aisam-Ul-Haq Qureshi (India/Pakistan), cap de serie numărul unu.

La simplu, Victor Hănescu, numărul 51 ATP, a pierdut, cu scorul de 6-7 (5), 3-6, de cehul Radek Stepanek, locul 37 ATP şi al cincilea favorit al competiţiei, într-un meci de 82 de minute, disputat în turul întîi. Românul va primi 10.240 de dolari pentru participarea în competiţia din capitala Rusiei.

În turul doi al turneului de la Moscova s-a calificat Victor Crivoi, jucător venit din calificări. El îl va întîlni pe învingătorul partidei dintre argentinianul Horacio Zeballos şi sîrbul Janko Tipsarevic, cap de serie numărul opt

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează