SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Victor Hănescu a vorbit în presa engleză: ”Sînt alţi jucători care pot fi consideraţi nebuni, dar nu mă număr printre ei”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2011 15:12

Victor Hănescu a devenit celebru la Wimbledon după episodul de anul trecut, din meciul din turul trei cu Daniel Brands. Românul s-a enervat în momentul în care un grup de spectatori l-a deranjat şi a scuipat spre ei, iar apoi s-a retras.

Românul, singurul reprezentant pe tabloul principal masculin, a vorbit în presa engleză despre incidentul de anul trecut.

Sînt alţi jucători care pot fi consideraţi nebuni, dar nu mă număr printre ei. Sînt jucător profesionist de 10 ani, iar anul trecut a fost pentru prima dată în care mi-am ieşit din fire. Nu ştiu dacă pot fi judecat doar după o singură abatere, după o singură reacţie negativă. De obicei, sînt o persoană calmă, nu am avut probleme la turnee. Cred că lumea mă consideră un băiat potolit”, a declarat Hănescu.

Sînt om, deci greşesc. De aceea am reacţionat aşa, a fost pentru prima dată cînd mi s-a întîmplat, a fost un meci lung”, a adăugat Victor.

Hănescu a vorbit şi despre meciul din acest an, din turul doi, cu americanul Andy Roddick. ”De această dată cred că lucrurile vor merge bine. Sînt fericit că sînt aici, sper să joc bine şi să mă bucur de tenis”, a spus Hănescu.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
riccardo1966
riccardo1966  •  22 Iunie 2011, 16:46

Nu, nu esti nebun...Numai ca nu esti in stare de nimic (in tenis) !!!

mdionis
mdionis  •  22 Iunie 2011, 16:03

"Românul, singurul reprezentant pe tabloul principal masculin [...]" Poate "singurul reprezentant al României pe tabloul principal masculin", altminteri s-ar intelege ca Hanescu se lupta de unul singur pe tabloul principal pentru a se autodepasi pana in finala. :)

wicked_me
wicked_me  •  22 Iunie 2011, 15:32

Mda. Deci iar ia bataie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează