SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Victor Hănescu, eliminat la dublu de la US Open prin neprezentare!

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 septembrie 2010 00:00

Perechea Victor Hănescu/Kevin Anderson (România/Africa de Sud) a ratat calificarea, prin neprezentare, în turul trei la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

 

Hănescu şi Anderson nu s-au prezentat la meciul cu perechea Florian Mayer/Roger Wassen (Germania/Olanda). Victor Hănescu a fost eliminat şi la simplu, în turul doi, de francezul Michael Llodra.

Pe tabloul de dublu masculin, Horia Tecău şi Robert Lindstedt (România/Suedia), cap de serie numărul treisprezece, s-au calificat în optimi şi urmează joace cu cîştigătorii din partida Eduardo Schwank/Horacio Zabellos (Argentina/Argentina) şi Mahesh Bhupathi/Max Mirnyi (India/Belarus), favoriţi patru.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (4)
teo2605
teo2605  •  04 Septembrie 2010, 21:08

Nu e dezonorant ţinând cont că i'au bătut pe Meltzer şi Petschner (nu ştiu exact cu se scriu numele), câştigătorii de Roland Garros, cotaţi a 3a pereche ca valoare din lume. Avem un dublu redutabil în Cupa Davis.

pedrogar
pedrogar  •  04 Septembrie 2010, 13:50

Dezonorant. Daca stii ca nu faci fata de ce te mai inscri.

cartofu1
cartofu1  •  04 Septembrie 2010, 12:27

de ce nu s-au prezentat, un protest sau cva? (nu prea ma fost atent cu tenisul in ultiam vreme):)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează