SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS / ROMANIA-RUSIA 1-3

Victor Hanescu: "Poate vom juca barajul acasa si vom demonstra ca sintem o echipa buna"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2009 00:00

Victor Hanescu nu a reusit sa il invinga pe Dmitri tursunov in ciuda inceputului promitator. Dupa ce a cistigat primele doua seturi romanul nu a reusit sa ramina in meci, cedind urmatoarele seturi rusului. Scorul partidei a fost 6-4, 7-5, 3-6, 4-6, 2-6. Cu acest scor Rusia s-a calificat in sferturile Cupei davis alaturi de Argentina si Croatia.

" Dmitri Tursunov a jucat foarte bine. M-a presat foarte tare, el nu a mai gresit din setul trei si a avut un joc foarte solid. Atmosfera din sala a fost foarte frumoasa, m-am simtit excelent aici.

Avem o echipa tinara si ii felicit pe baieti pentru meciul de ieri. Incepem sa aratam ca avem jucatori valorosi. Poate vom juca barajul acasa si vom demonstra ca sintem o echipa buna", a spus Victor Hanescu la finalul partidei, pentru TVR1.  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  09 Martie 2009, 15:08

Fugi in Gongo tata, oricum esti terminat pt. acest secol, tu joci tenisul din secolul trecut cu alergari usoare, calm, nepasator, indolent, oricum te-ai unflat la domnul Tiriac, retine DOMNUL TIRIAC, ca de esti primadona tenisului romanesc, asa te crezi tu. PAVELE EU ZIC SA JOCI CU PUSTII ASTIA SI PE hANESU SA-L TRIMITI LA BASCHET. HAI VA PUP SI HAI ROMANIA CA AM AJUNS UN POPOR DE HANDICAPATI SI OBEZI.

 •  08 Martie 2009, 17:23

asa e romanul la greu il injuram din toate puterile. bucurati-va ca am luat un set macar rusiei. meciul de la dublu am avut noroc cat carul. am revenit de la 2-0 pe greserile lui safin si cu serviciul.si cum de ce il jucam atata pe hanescu. daca voi va pricepeti mai bine la tenis spune-ti lui pavel ce jucator v-ar placea si poate rezolvati voi problema si ne bucuram noi pentru "antrenori" de serviciu. va uita-ti si voi 1 data la tenis pe an si atunci va gasiti sa comentati

 •  08 Martie 2009, 17:09

esti un impotent si un terminat....sa ai 2-0 la seturi si sa pierzi este o dovada de indolenta crasa...sa va fie rusine nesimtitilor...ne-am saturat sa ne uitam la voi si sa pierdeti de fiecare data...iesiti dracului la pensie...lasati tinerii sa joace!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează