SPORTURI  »  TENIS  »  BCR OPEN ROMANIA

Victor Hănescu: "Povestea mea la BCR Open 2010 s-a încheiat, aşa cum era de aşteptat" :(

Articol de - Publicat marti, 21 septembrie 2010 00:00

Victor Hănescu a părăsit din nou BCR Open România în runda inaugurală, învins de Marcel Granollers. Cel mai bine clasat tenisman român a acuzat oboseala acumulată de-a lungul anului şi la Cupa Davis, unde în acest week-end a pus serios umărul la revenirea României în Grupa Mondială.

Ce s-a întîmplat astăzi, Victor?
Am intrat bine în meci, dar după primul set nu am mai putut ţine ritmul. Vin după Cupa Davis şi am fost foarte obosit.  M-am pregătit mult şi am jucat şi şase seturi, iar acest lucru s-a văzut.

E al treilea an consecutiv în care eşti eliminat din primul tur...
Dacă eram proaspăt, l-aş fi bătut pe Granollers în două seturi. Este frustrant că pierd din nou în primul tur, dar asta este. Povestea mea la BCR Open 2010 s-a încheiat, aşa cum era de aşteptat.

De ce spui asta?
V-am spus că sînt foarte obosit. Turneul vine însă după Cupa Davis şi lucrul acesta se vede. Asta este situaţia în momentul de faţă. Am jucat bine pentru România şi asta contează. Aşa sînt eu, sînt băiat bun şi fac munca altora. Dacă era vorba de alt turneu, m-aş fi retras imediat. Am venit însă pentru români.

Ai avut un program destul de încărcat...

Programul meu a fost foarte încărcat şi puţin haotic. Sezonul viitor voi fi mai atent cum îmi aleg meciurile. Nu sînt accidentat, dar sînt foarte obosit. Mă dor muşchii, spatele, picioarele, am nevoie de o vacanţă.

Cînd o să cîştige un român turneul?

E greu ca un romîn să cţştige aici, mai ales cînd turneul vine imediat după Cupa Davis. Am înţeles că de la anul se va disputa în altă perioadă, ceea ce este mult mai bine.

Ţi-e teamă că vei fi criticat?

Nu mă interesează criticile. Cine să mă critice, presa? Nu mă interesează. Eu ştiu ce pot, ştiu ce fac. Altceva nu contează.

Vei mai rămîne să îi susţii pe ceilalţi români?
Din păcate, nu. Am nevoie de o pauză mai lungă şi voi pleca în vacanţă cît mai repede. Voi merge în Tenerife să mă relax şi să îmi revin fizic pentru finalul de sezon.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
tennis_one
tennis_one  •  22 Septembrie 2010, 04:38

Tot pt emil72 si cei ca ei. Ca tot m-am stirnit. Filonul mioritic cu siguranta nu e la el care are 5 milioane in buzunar cel putin. Mai degraba la voi, cei rupti in cur, in schimb cu coada pe sus, si care va permiteti (ilegal in opinia mea) sa va dati cu parerea de un mare sportiv roman. Eu nici la TV nu v-as da voie sa va uitati, ca nu pricepeti nimic, caricaturilor.

tennis_one
tennis_one  •  22 Septembrie 2010, 04:27

At emil72 si toti afonii care isi dau cu parerea despre un fenomen pe care nu-l inteleg-tenisul. Cei ca tine n-ar avea nici macar sansa sa-i lustruiasca papucii lui Hanescu - un sportiv exemplar cum rar vede natia asta de cacao din care ne tragem. Federer nici nu s-a sinchisit sa mearga sa-si apere culorile patriei in Kazahstan. Habar n-aveti cu ce se maninca tenisul, ce inseamna sa fii in primii 50 in lume. Si voi tot in primii 50 din lume sunteti, numai ca la prostie si tupeu.

kta_lin
kta_lin  •  21 Septembrie 2010, 21:44

bai oamenilor voi stiti kte meciuri a disputat hanescu anul asta si la kte turnee a participat si pe cate suprafete diferite a jucat?si in plus nu mai are conditia fizica de acum cativa ani..felicitari hane pt tot ce ai facut!si succes adrian ungur in turul 2 impotriva lui phau!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează