SPORTURI  »  TENIS  »  ATP TORONTO

Victor Hănescu şi Horia Tecău, eliminaţi de la Toronto

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 august 2010 00:00

Victor Hănescu şi Horia Tecau au fost eliminaţi de la turneul de Masters de la Toronto, turneu dotat cu premii în valoare de 2,430.000 de dolari.

 

Victor Hănescu (54 ATP), a pierdut în turul trei în faţa favoritului numărul doi, Novak Djokovici, cu scorul de 3-6, 4-6, după o oră şi douăzeci de minute de joc. Pentru accederea în optimi, românul va primi 90 de puncte şi 31.000 de dolari.

Perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt (România/Suedia) a fost eliminată în turul doi, după ce au fost învinşi de cuplul Mahesh Bhupathi/Max Mîrni (India/Belarus), cap de serie numărul 4, scor 3-6, 5-7. Cei  doi vor primi 90 de puncte ATP şi 9.670 de dolari.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
costinhao
costinhao  •  13 August 2010, 13:13

Am vazut meciul lui Hane! A jucat foarte bine si a facut niste puncte spectaculoase. Un pic mai multa atentie si putea sa duca seturile in tiebreak. Pacat ca sarbul e in forma maxima altfel puteam asista la prima victorie a lui Hane in fata lui. Meci frumos cu greseli putine si multe faze spectaculoase. Bravo Hane. Pacat pentru Horica. Credeam ca sunt mai feroce supa finala la Wimbledon. S-o fi blazat suedezul, cine stie!?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează