SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Monica Niculescu şi-a aflat adversara din optimile turneului de la Wimbledon

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2015 11:35

Monica Niculescu s-a calificat în optimile turneului de la Wimbledon, după ce a trecut de Kristyna Pliskova.

Niculescu s-a impus în minimum de seturi, scor 6-3, 7-5, după o partidă care a durat o oră și 45 de minute.

În primul set, Niculescu a făcut un break, la scorul 4-3, decisiv pentru a prelua conducerea meciului.

În al doilea set, românca a început mai bine și a făcut break, dar cehoaica a egalat. La scorul de 5-4 pentru Pliskova, Monica Niculescu a salvat cinci mingi de set și s-a impus cu scorul de 7-5.

După această victorie, Niculescu și-a egalat cea mai bună performanță la un turneu de Grand Slam, reușită în 2011 la US Open.

În runda următoare, Niculescu va evolua împotriva jucătoarei din Elveţia, Timea Bacsinszky, a 15-a favorită, care a învins-o în turul trei pe Sabine Lisicki, scor  6-3, 6-2.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (119)
gabrielaj
gabrielaj  •  04 Iulie 2015, 20:31

supermonica a lupta t la sange cum se dice suntem increzatori si pt meciul cu timea haide ca se poate !

minu_nat
minu_nat  •  04 Iulie 2015, 20:18

Felicitări Monica,pune foarte mult suflet în tot ce face pe teren sau cum se spune ”moare pe teren”. Chiar dacă va fi eliminată de Bacsinszky pe care o văd în finala turneului,Monica a făcut un turneu foarte bun la fel ca şi Irina Begu care a bătut două jucătoare foarte bune fiind învinsă într-un scor strîns,cu un break pe fiecare set de Sharapova. Bacsinszky şi Bencic sunt preferatele mele din circuit(în afara tricolorelor),două jucătoare cu acelaşi nivel mental cu Wliams şi Sharapova. Kvitova a fost eliminată de Jankovic şi este în spatele Simonei în clasamentul WTA începînd de luni..Doar Wozniacki o mai poate depăşi în clasament pînă la sfîrşitul turneului.

randoom_._
randoom_._  •  04 Iulie 2015, 20:09
Postat de xftw pe 04 Iulie 2015, 19:38

Nu conteaza cum joaca sau ce mai spui tu acolo... Cum poti sa spui asa ceva? Este o anormalitate totala. Fa-ti ordine in ganduri,ceva este in neregula pe acolo... Nu te jignesc,iti dau un simplu sfat. O seara buna tuturor.

pai nici eu nu te-am jignit. doar ti-am explicat. unde ai mai auzit tu de jucator profesionist care se antreneaza singur de cand ii mic?

Vezi toate comentariile (119)
Comentează