SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Victorie românească la Washington! Monica Niculescu a câștigat proba de dublu a turneului

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2016 10:06

Perechea formată din Monica Niculescu și Yanina Wickmayer (Belgia) a câștigat finala probei de dublu a turneului WTA de la Washington, scor 6-4/6-3, împotriva japonezelor Shuko Aoyama și Risa Ozaki.

Este al doilea trofeu obținut la dublu de Monica Niculescu în acest an, după cel de la Shenzen, când a făcut pereche cu Vania King. Românca este și la al șaselea titlu obținut în proba de dublu din carieră.

Meciul a durat o oră și 15 minute de joc efectiv, însă a fost întrerupt pentru scurt timp din cauza ploii la scorul de 2-1 pentru învingătoare în primul set.

Pentru victoria de la Washington, Niculescu și Wickmayer vor fi recompensate cu 280 de puncte WTA şi 12.300 de dolari.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
145402515819919
Sanda Tudorica  •  24 Iulie 2016, 14:56

Victorie romaneasca si la Bastat : Andreea Mitu in cuplu cu Rosolska a castigat turneul de la la Bastad!!! Bravo, Monica, Bravo, Andreea!

adi_stelistul
adi_stelistul  •  24 Iulie 2016, 11:15

Bravo, Monica. Sa speram asadar ca problemele fizice acuzate si la Bucuresti au trecut. Si sa nu uitam ca si Andreea are finala de dublu azi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează