SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Victorie URIAȘĂ pentru Sorana Cîrstea! A eliminat-o în 2 seturi pe a 10-a favorită » E singura româncă la Australian Open

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 08:36

Sorana Cîrstea, locul 78 WTA, a reușit surpriza zilei la Australian Open și e eliminat-o pe Carla Suarez Navarro, locul 12 WTA și a 10-a favorită a turneului, scor 7-6(1), 6-3, și s-a calificat în turul III.

  • În turul următor, Sorana se va duela cu Alison Riske, locul 42 WTA. Românca își egalează cea mai bună performanță la Australian Open, turul III, unde a mai ajuns în 2012 și 2013.

Sorana a câștigat primul set la tie-break. Cele două jucătoare au facut câte un break, iar setul a ajuns în tie-break. Românca a jucat mult mai bine și s-a impus cu 7-1, câștigând categoric.

Setul doi a început cu 5 break-uri consecutive, dintre care 3 au fost făcute de Sorana. Românca a continuat să joace bine, a mai făcut un break, și a condus cu 5-2. Totuși, când trebuia să închidă meciul, Navarro a făcut break. Imediat după aceea, Cîrstea a mai făcut un break și s-a impus cu 6-3.

 Begu eliminată

Irina Begu, locul 29 WTA, a pierdut categoric în fața Kristynei Pliskova, locul 58 WTA, scor 4-6, 6-7 (8).

Meciul a fost unul echilibrat, dar în primul set, la scorul 1-1, Begu și-a pierdut serviciul, iar Pliskova a reușit să stea în avantaj până la finalul setului.

Partea a doua a fost și mai echilibrată. Fiecare jucătoare a pierdut câte un game de serviciu, iar setul a ajuns în tie-break. Cehoaica a ratat prima minge de meci, iar ulterior, Begu a ratat două mingi de set. La a doua de minge de meci, Pliskova nu a mai ratat și a câștigat meciul.

Până acum, Simona Halep, Monica Niculescu, Ana Bogdan, Patricia Țig și Irina Begu au fost eliminate la această ediție a Australian Open.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
itrobert
itrobert  •  18 Ianuarie 2017, 19:13
Postat de lapusneanul pe 18 Ianuarie 2017, 10:17

de cand vreau sa gasesc pe cineva care e expert in caractere...:) de unde stii tu ce caracter are fiecare ? anul trecut, spre finalul sezonului, carla a terminat intr-o mana un meci, dupa ce a pierdut a spus ca e accidentata la inchietura manii drepte, intre timp a luat o pauza fortata.....nu-i asa ca a gasit o scuza exact ca simona ? fete fara caracter, este ?bine, doar simona nu are caracter, carla e o fata retinuta, nu-i asa ?

Tu macar stii cine e Lapusneanu?

1240147112717734
Alexander Folea  •  18 Ianuarie 2017, 14:09

,,,,,locul 29 a pierdut categoric,,,,,,asta in titlu !!! iar , așa zisul ziarist , in conținut afirmă că : ,, al doilea set a fost mai ECHILIBRAT decât primul ,,, ha ha ha , ce am mai râs !!!

1292303147465015
Neculai Doilet  •  18 Ianuarie 2017, 13:45

FEICITARI SORANA UNA DIN CELE MAI FRUMOASE TENISMENE LA ORA ACTUALA.GABRIELA SABATINII ERA LA FEL. MULT SUCCES MAI DEPARTE

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close