SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID

Victorii legate » Tecău şi Mirnîi au debutat cu dreptul la Madrid

Articol de - Publicat joi, 09 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 08 mai 2013 22:40

Horia Tecău şi Max Mirnîi au reuşit ieri, la Madrid, al cincilea succes consecutiv, după ce adunaseră patru victorii la Bucureşti


Horia şi Max continuă seria începută la Bucureşti pe zgura de la Madrid. Perechea româno-bielorusă a debutat ieri la Masters-ul din capitala Spaniei cu o victorie. Cei doi s-au impus în 77 de minute în faţa dublului austriaco-slovac format din Julian Knowle şi Filip Polasek. Horia şi Max nu au început prea bine partida din turul al doilea de la turneul de la Madrid, pierzînd primul set cu 3-6. Însă lucrurile s-au aşezat mai apoi, ei cîştigînd cu 3-6, 6-4, 11-9 şi calificîndu-se în sferturile de finală.

Pentru un loc în semifinale, acolo unde ar putea da peste foştii lor parteneri, Lindstedt şi Nestor, Tecău şi Mirnîi, favoriţi 5, se vor lupta cu învingătorii din confruntarea spaniolă Marerro/Verdasco-Granollers/Lopez. Anul trecut, românul a ajuns pînă în finala turneului de la Madrid alături de partenerul său de atunci, Robert Lindstedt.

Surprizele din Caja Magica
Grigor Dimitrov a produs marţi seară cea mai mare surpriză a turneului de la Madrid. Bulgarul în vîrstă de 22 de ani l-a eliminat pe liderul mondial Novak Djokovici. Cel numit "Baby Federer" a trecut de sîrb cu 7-6(6), 6-7(8), 6-3. "După Monte Carlo, timp de douăsprezece zile nu am pus deloc mîna pe rachetă din cauza gleznei... nu m-am pregătit deloc bine, dar nu caut scuze pentru această înfrîngere, tot creditul meu pentru Dimitrov, pentru că el a fost jucătorul mai bun de pe teren", a spus Djokovici. Ieri, la feminin, Victoria Azarenka, a treia favorită, a părăsit şi ea turneul, fiind învinsă de Ekaterina Makarova cu 1-6, 6-2, 6-3.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează