SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

VIDEO Avantaj Simona Halep » Serena Williams e în cădere liberă. Americanca şi-a ieşit din minţi la un meci din Cupa Hopman!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 10 ianuarie 2015 19:59

Dacă Simona Halep, numărul 3 WTA, a cîştigat astăzi fără probleme trofeul la Shenzhen şi pare într-o formă bună, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre liderul mondial WTA, Serena Williams.

Jucătoarea de origine americană a pierdut primul meci la Cupa Hopman în faţa jucătoarei Agnieszka Radwanska, iar, astăzi, în meciul decisiv de dublu mixt, Serena şi coechipierul său John Isner au pierdut împotriva lui Jerzy Janowicz şi a jucătoarei poloneze.

Mai mult, la cel mai important punct al partidei din setul doi, la scorul de 4-2 (40-40), Serena n-a reuşit să retrimită o minge în terenul advers, după care s-a prăbuşit pe suprafaţa de joc, iar apoi şi-a făcut praf racheta.

Polonia a triumfat în finala Cupei Hopman, după ce a învins în ultimul meci cuplul american Serena Williams/John Isner, scor 7-6, 6-2, reuşind să cîştige partida decisivă, după primele două întîlniri fiind scorul 1-1.

Vezi VIDEO cu reacţia nervoasă a Serenei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Ianuarie 2015, 11:48

...au dus o la spitalul 9 ...

mathed
mathed  •  11 Ianuarie 2015, 11:14

Vesti bune pt.Halep: S.Williams este in cadere libera de forma S.Williams este accidentata S.Williams deja a si murit Bravo cacaciosii ziaristi dela GSP,asta este sportivitate adevarata44444

ddenisssa
ddenisssa  •  11 Ianuarie 2015, 09:18
Postat de secundul pe 10 Ianuarie 2015, 22:47

Pavlyuchenkova imi aduce aminte de Seles dar n-are aceeasi mobilitate. Chiar si Kvitova uneori. Pe Halep o compar cu Wawrinka in Atp. Halep e foarte periculoasa pentru ca loveste mai mult "din poignet" si aseaza mingea la linie, lovituri controlate ce sunt adesea imprevizibile, pentru ca nu le vezi, iar alteori vin "contre-pied". Wawrinka ar fi un jucator foarte periculos, dar ii lipsesc unele calitati fizice. La fel, Halep ar deveni sigur o legenda daca ar fi cu 5 centimetri mai inalta, sau vreo 6-7. Chiar si asa, are sanse mari. Este mai muncitoare ca Wawrinka. Wawrinka e periculos pentru orice ball basher ca Nadal, Berdych si chiar si Djokovic care loveste din poignet

Ma intreb de unde le scoti? In alt comentariu spui ca Halep are potential de 6-7 GS. Cum ai determinat asta?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează