SPORTURI  »  TENIS  »  PROVOCARE

VIDEO Brrrrr! Simona Halep s-a implicat în provocarea #IceBucketChallenge! :D

Articol de GSP - Publicat luni, 18 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 18 august 2014 11:43

Simona Halep a intrat în celebra provocare # IceBucketChallenge. Nu a fost protagonista, însă a dat o mînă de ajutor în cazul lui Anne Worcester, directorul turneului de la Connecticut

Numărul 2 mondial, alături de Caroline Wozniacki şi Petra Kvitova, a turnat în capul lui Anne Worcester o găleată cu gheaţă! :D

Ce este #IceBucketChallenge
Directorul turneului de la Connecticut se implică în lupta contra ALS (scleroză laterală amiotrofică), numită şi boala Lou Gehrig. Se manifestă printr-o pierdere progresivă a anumitor celule nervoase ale creierului şi măduvei spinării, denumite neuroni motori, conform sfatulmedicului.ro. Aproape 30.000 de oameni suferă de aceasă boală în SUA.

Pentru a atrage atenţia asupra răspîndirii bolii, jucătorul de baseball de la Boston College, Pete Frates, a cărui carieră a fost scurtată de depistarea acestei maladii, a făcut un duş cu apă rece ca gheaţa şi a nominalizat alţi oameni care să facă acelaşi lucru.

Cei care sînt numiţi au opţiunea de a accepta provocarea sau de a dona bani pentru cercetări care să ajute la tratarea maladiei.

De atunci, nume ca Justin Timberlake, Mark Zuckerberg, Bill Gates sau Darren Fletcher au participat la această mişcare, care a luat amploare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
para.para
para.para  •  18 August 2014, 13:40
Postat de gabynho08 pe 18 August 2014, 12:28

Ati uitat de Cristiano Ronaldo,chiar voi ati dat ieri pe site.

N-au uitat, dar "stirea" nu s-a confirmat. Articolul a fost publicat doar pentru indobitocirea zilnica la care e supus bietul popor roman. De exemplu, Bill Gates , n-a participat inca, doar a fost provocat si atat, de Mark Zuckerberg, dar etn0b0tanistii de la je gsepe au ordine precise sa manipuleze zilnic. La fel si cu Simona Halep, ce fel de participare e daca doar toarna apa in capul alteia? Pai asa toti spectatorii si toti care urmaresc videoclipul dupa mintea bolnava a angajatilor je gsepe, se pot numi participanti la eveniment.

steaua_blatista
steaua_blatista  •  18 August 2014, 13:27

Caroline Wozniacki e beeeeton :o Machidoanca e din alta lume...

gabynho08
gabynho08  •  18 August 2014, 12:28

Ati uitat de Cristiano Ronaldo,chiar voi ati dat ieri pe site.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează