SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ISTANBUL

VIDEO Caroline Wozniacki, OUT de la Istanbul » Daneza s-a accidentat și a fost nevoită să abandoneze

Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 18:58

Caroline Wozniacki (27 de ani, 2 WTA) a suferit o accidentare în meciul din sferturile de finală de la Istanbul, contra lui Pauline Parmentier (32 de ani, 122 WTA), la scorul de 6-4, 3-6, și a fost nevoită să abandoneze. 

Primele două jucătoare ale lumii au fost eliminate în aceeași zi, în aceeași fază a competiției, dar din turnee diferite. Dacă Simona Halep a fost dominată categoric de CoCo Vandeweghe (vezi detalii AICI!), Caroline Wozniacki a fost obligată să abandoneze după mai bine de 90 de minute de joc. La finalul setului secund, câștigat de Parmentier, scor 6-3, daneza s-a consultat cu medicul competiției și a luat decizia că nu mai poate continua. 

Parmentier va juca în semifinalele turneului de la Istanbul împotriva câștigătoarei meciului dintre Irina Begu și Donna Vekic, care poate fi urmărit în format liveSCORE AICI!

Diferența dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki rămâne una semnificativă, de 1.265 de puncte, daneza reușind să recupereze doar 85 de lungimi în această săptămână.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează