SPORTURI  »  TENIS  »  DUBAI

VIDEO Colaborare de excepţie » Simona Halep a cerut ajutorul antrenorului pentru a o învinge pe Ţvetana Pironkova » Iată dialogul!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 18 februarie 2015 18:59

Simona Halep a învins-o cu 6-4, 6-3 pe Ţvetana Pironkova în optimile de finală de la Dubai, după un început slab al său.

La 3-2 pentru adversara ei, Simona Halep a cerut ajutorul antrenorului Victor Ioniţă, iar sfaturile surprinse de camere i-au folosit româncei, care a şi cîştigat jocul.

Citeşte mai jos dialogul dintre Victor Ioniţă şi Simona Halep:

V.I.: Tot meciul asta o să facă, o să lovească puternic. Trebuie să te mişti mai repede şi, cînd loveşti, dă în cross prima dată. Trebuie să schimbi, că ea dă tare şi tu vrei să dai în lung de linie, ce rost are? Mai ales cu reverul, unde poţi face treabă. Împinge în picioare la serviciu. Te deranjează reverul ei mult?
S.H.: Da.
V.I.: Stai jos pe picioare. Stai mai jos.
S.H.: Şi cînd loveşte moale?
V.I.: Cu dreapta alternează, ba loveşte puternic, ba moale. Cînd intră în raliu pe cros nu mai poate da tare. Atunci trebuie să foloseşti lungul de linie.

Vezi VIDEO cu dialogul dintre cei doi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
blacksun_14
blacksun_14  •  19 Februarie 2015, 09:43
Postat de secundul pe 19 Februarie 2015, 07:30

Halep vorbeste in engleza, desteptule! Ce ai de inteles de la antrenorii astia? Cativa termeni banali si engleza de baza.

halep nu pricepe engleza.Tu nu vezi la interviuri cum raspunde doar cea invatat pe de rost la vestiare? Ca sa poti sa comunici cu un antrenor strain trebuie sa stii engleza decent, altfel ala nici nu prea are ce sa-ti zica, decat terminologia de baza. Asta e adevarul ca iti place sau nu...

bimbi79
bimbi79  •  19 Februarie 2015, 08:26

Unghiurile le-a deschis ? Sau se referea la altfel de unghiuri ? A fost atenta ? Totul e bine cand se termina cu bine. CONCLUZIE : A FOST BINE, A FOST MULTUMITA. Bravo Vali, un adevarat artist !

secundul
secundul  •  19 Februarie 2015, 07:30
Postat de blacksun_14 pe 18 Februarie 2015, 22:39

Nu a venit deoarece halep nu pricepe o boaba de engleza. Nu e nimic rusinos, dar asta e adevarul.Nu sunt de parerea ca e rau ionita, a lucrat mult in echipa adidas, dar trebuie lasat de halep sa-si faca treaba.Daca nu, sa joace de capul ei si sa lase antrenorii

Halep vorbeste in engleza, desteptule! Ce ai de inteles de la antrenorii astia? Cativa termeni banali si engleza de baza.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează