SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

VIDEO Conflict pe teren la Roland Garros între Serena şi Azarenka » Gestul care a enervat-o pe americancă

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2015 22:45

Serena Williams şi Victoria Azarenka s-au întîlnit în ultimul meci al zilei. Partida a fost mai încrîncenată decît s-ar fi aşteptat mulţi.

Cele două jucătoare s-au contrat pe teren. Totul a pornit de la o minge lungă a Victoriei Azarenka, pe care Serena Williams a lovit-o, dar arbitrul de linie a strigat aut pînă la urmă.

Semnalizarea acestuia a oprit jocul şi a fost nevoie ca arbitrul de scaun să intervină. Kader Nouni a contestat faptul că această minge a prins linia şi nu i-a acordat punctul sportivei din Belarus, cerînd să fie repetat punctul.

Decizia a scos-o din minţi pe Azarenka, iar Serena nu a rezistat, iar cele două au intrat într-un conflict verbal. Serena Williams s-a calificat în 3 seturi, scor 3-6, 6-4, 6-2.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
1399095697086460
Elisabeta-Roxana Gothard  •  31 Mai 2015, 17:32

https://www.facebook.com/tennis.de.camp

855138994522781
Enache Daniela  •  31 Mai 2015, 14:17

A-ti ramas in locul celor 2 jucatoare sa va contraziceti?

razvan949
razvan949  •  31 Mai 2015, 11:53

Asa se intampla cand cel care scrie articolul habar nu are ce s-a petrecut pe teren. Unul din arbitrii din spatele terenului a strigat out, dupa ce Serena a lovit mingea. Fiindca situatia era contestabila, a intervenit arbitrul de scaun care a dat minge buna. Greseala a constat in faptul ca s-a decis repetarea punctului in loc ca punctul sa-i fie acordat sportivei din Belarus. Regulamentul spune ca daca mingea este lovita dupa ce arbitrul de linie striga out, punctul se repeta doar daca cealalta jucatoare trimite mingea in teren, iar evident Serena a trimis in fileu. Aici e greseala, punctul nu trebuia repetat. Dar asa se intampla cand unu scrie cu picioaele, mai apar o mie de nepriceputi sa ii confirme aberatia.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează