SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI

VIDEO Cu cine se certa Simona Halep? ”Bate din palmele alea, nu sta degeaba!”

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 31 martie 2015 06:18

Simona Halep a învins-o pe Flavia Pennetta, 6-3, 7-5, în optimi la Miami, însă a avut o răbufnire ciudată la startul setului secund.
Românca pierduse primul game şi era condusă pe propriul serviciu, 0-15, moment în care a strigat spre tribună: ”Bate din palmele alea, nu sta degeaba”. Cel mai probabil, Simona se adresa unui membru al staff-ului ei.

Click aici pentru VIDEO!

Jucătoarea noastră i-a reproşat lui Victor Ioniţă la ultimele meciuri că nu este încurajată suficient de mult de echipa ei.

Citeşte şi: Ce victorie! Simona Halep se califică în ”sferturi” la Miami după un meci senzaţional cu Flavia Pennetta

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (49)
thefisherking
thefisherking  •  01 Aprilie 2015, 00:04
Postat de eugen76_pan pe 31 Martie 2015, 13:14

Fiecare cuvant rostit impotriva albanezilor machedoni este ca o parte dintr-un scut care se apara. Fiecare din noi sarbii are posibilitatea sa minuiasca acest scut,deoarece oricine e demn sa traiasca !MIZERIAMACHEDONA ALBANEZA BECALI sunt cuvinte pe care le poti pronunta cu adevarat doar atunci cand vine din suflet,altfel el nu are valoare. E simplu sa zici "HALEP MACHEDONEANCA ROMANA", insa sufletul vostru nu reactioneaza,inima nu are nici un sentiment.

Nu esti sarb si nu locuiesti in Serbia. Daca era asa, te linsau vecinii pana acum. Tu esti doar un papagal inutil si frustrat, care are nevoie de un motiv ca sa oracaie necontenit. Si pentru ca in mod evident, nu aveai cum sa ai un motiv logic, ti-ai inventat unul. Din ce imi dau seama, esti un bulgar sarantoc pripasit prin zona Olteniei intre cele doua razboaie, desi sunt convins ca si bulgarii te-ar repudia mintenas. Din nefericire pentru noi, traiesti intr-o tara inca libera in care toti dezaxatii au acces la internet si pot practica acest fel insalubru de exhibitionism pseudo-intelectual. Sau, mai pe scurt, esti un vierme care se crede cobra.

theopalas
theopalas  •  31 Martie 2015, 21:18
Postat de spivak pe 31 Martie 2015, 12:43

La banii ei nu e aşa de greu să plătească 20-30 de inşi ca s-o aplaude.

Ea nu trebuie sa plateasca ca sa fie aplaudata. Ea este aplaudata oricum pentru ca merita, este aplaudata si de straini.

steaua.libera
steaua.libera  •  31 Martie 2015, 19:27
Postat de bdgeorge pe 31 Martie 2015, 17:05

a gresit cand a scris mai fratilor nu a vrut sa zica NOI SARBII se referea de fapt la : "NOI STIRBII" ..sarbul EUGEN un nume cu rezonante sarbesti 100% e plina Serbia de Eugeni..a auzit si el de Kosovo dar habar nu are unde este pe harta si nici vorba sa stie de ce considera Serbia Kosovo teritoriu sarbesc..de fapt cu tot respectul pt Serbia si-au facut-o cu manuta lor ..dupa modelul sovietic (Stalin) Tito a deportat in Kosovo (o regiune extrem de saraca) toti albanezii..in 50 de ani astia au devenit ultra-majoritari si au considerat ca trebuie sa fie liberi..simplu nu?

Bravo!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează