SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2015

VIDEO De asta e cel mai mare din istorie! Roger Federer a salvat un băiețel din tribunele US Open!

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2015 13:34

Cel mai tare moment de la US Open, pe tabloul masculin, a avut loc după meciul cîștigat de Roger Federer în fața lui Richard Gasquet, în sferturile de finală.

Isteria care s-a creat în jurul elvețianului, care venise la marginea terenului pentru a împărți autografe, a dus la un incident neplăcut.

Mai mulți oameni s-au năpustit cu mingi, tricouri și șepci către elvețian, iar un copilaș aflat la margine a fost aproape să fie strivit de mulțime. Federer a observat momentul, s-a dat în spate și le-a cerut oamenilor din tribune să se dea înapoi, după care a chemat în ajutor paza arenei.

Federer l-a consolat pe băiețelul care plîngea, i-a semnat mingea și șapca, după care l-a încurajat cu eleganță. Roger joacă în această seară împotriva compatriotului Stanislas Wawrinka, în semifinale la US Open 2015.

 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
802589673128559
Dorel Caleanu  •  13 Septembrie 2015, 11:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  11 Septembrie 2015, 14:17

cel mai fabulos moment??!! HAHAHAH..mai gazetarilor!!!! e un gest uman...realizabil de catre oricine.. oameni buni...nu haimanale cum sunt multi de pe aici si prin redactia voastra..de fapt nici nu ma surprinde situatia...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează