SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO+FOTO Incredibil! Surpriza deceniului în tenisul mondial! Djokovici a fost eliminat de la Wimbledon și a ratat ocazia să intre în istorie

Foto: Reuters +17   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2016 19:13

Novak Djokovici a fost eliminat în turul II de la Wimbledon de Sam Querrey, numărul 28 ATP, scor 6-7 (6), 1-6, 6-3, 6-7 (5).

Meciul a început ieri, dar din cauza ploii a fost înterupt și s-a reluat astăzi. Ieri, Querrey a avut un început fantastic și l-a condus pe liderul mondial.

Nole încerca astăzi să devină primul jucător de la Rod Laver (1969) încoace care reușește un Grand Slam calendaristic, însă Querrey i-a stricat toate planurile. Practic, Djokovici încerca să câștige Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open într-un sezon.

Djokovici a mai avut un meci similar anul trecut, în optimi, când a fost condus cu 2-0 la seturi de sud-africanul Kevin Anderson, dar a reușit să întoarcă, după ce ploaia a făcut probleme din nou.

"E incredibil, mai ales că s-a întâmplat aici la Wimbledon. Sunt foarte fericit. Cred că azi am servit foarte bine și am gestionat mingile de break foarte bine. A început ziua cu patru game-uri la rând și a trebuit să mă adun. El e pe drumul să devină cel mai bun din istorie și știam că poate reveni oricând în meci", a declarat  Sam Querrey după meci.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
paulg40
paulg40  •  02 Iulie 2016, 22:05

Mafiotii Internationali din tenis au vazut ca lumea castiga mult la pariuri si a dat ordin sa piarda Djoko.Asa au facut si in formula 1.Au bagat pe gat fortat pe Schumacher.De aia sa retras Mikka Hakinen de scarba!

dubluv
dubluv  •  02 Iulie 2016, 21:45
Postat de stefansb pe 02 Iulie 2016, 20:19

nu prea poti compara. in tenisul feminin se intampla des. de ex acum muguruza a pierdut la locul 124. aproape ca nu e turneu sa nu se intample ceva de genul la feminin. la masculin se inatmpla mai rar. drept dovada cota ca muguruza sa piarda cu locul 124 era in jur de 7. cota ca djokovic sa piarda cu querrey era 23. in plus nu poti compara infrangere unui numar 2 mondial care n-a castigat inca nici un mare slem, cu infrangerea liderului mondial de ani de zile, ce parea ca domin autoritar. si eu cred ca nu-i chiar cea mai mare surpriza din ultimii 10 ani, dar nu poti compara cu ce spuneai tu acolo

a vorbit si nea Ion.

pekeler
pekeler  •  02 Iulie 2016, 20:35

Cand Federer apunea ,Nadal si Djokovic ,urmati indeaproape de Muray ,veneau tare din urma,acum sunt cativa tineri talentati dar nu par a fi de valoarea lor.Thiem de exemplu,dar cu fluctuatii. ...pe de o parte e bine,turneele vor fi mai" deschise "!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează