SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

VIDEO Gândurile Simonei Halep, înainte de startul Australian Open: "Sper să reușesc"

FOTO: facebook
FOTO: facebook

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2017 13:31

Simona Halep (4 WTA) a vorbit despre așteptările pe care le are de la primul turneu de Mare Șlem al anului, dezvăluind că și-ar dori să-și depășească cel mai bun rezultat înregistrat vreodată la Melbourne, atingerea în două rânduri a sferturilor de finală (2014, 2015).

"Îmi doresc să dau tot ce am mai bun în turneu și să petrec momente plăcute pe teren, fără să-mi stabilesc un obiectiv clar înainte. Sunt fericită să joc aici, îmi place să evoluez pe arena Rod Laver.

Am amintiri frumoase din acest turneu, deoarece de două ori am atins sferturile de finală. Sper ca anul acesta să mă autodepășesc, dar nu se știe niciodată", a spus Halep, pentru contul de twitter al Australian Open

Australian Open se va desfășura în perioada 16-29 ianuarie și va putea fi urmărit la Eurosport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
itrobert
itrobert  •  09 Ianuarie 2017, 05:00

Pentru impatimitii acestui sport candva numit "alb", fata merge la Melbourne "să petreaca momente plăcute pe teren" si "fără să-si stabileasca un obiectiv clar". daca acestea sunt motivele ei, dargi cititori, sa nu va suparati pe ea cand va parasi competitia (eu ii doresc s-o paraseasca ultima, dar ce vreau eu si ce-si propune ea nu se suprapune). I-as dori succes, bafta si sa ajunga campioana, dar cum ea isi doreste altceva, ii doresc simplu: Distractie placuta si tot ce-ti doresti si tu draga Simona!

225712701123912
Tudor Costea  •  08 Ianuarie 2017, 21:01

Sper ca Halep sa treaca de turul 2. Halep nu are mentalitate de campioana.

redbuldog
redbuldog  •  08 Ianuarie 2017, 20:13

Fetelor,eu inteleg sa fim patrioti,dar realistic vorbind,Simonica noastra nu are nici atitudine,nici mentalitate de mare tenismana,ea are multe carente fizice si psihice,fapt pentru care o sa clacheze in maxim turul 3,la AO.Oricum sa nu ne mire daca in cateva luni iese din top ten..

Vezi toate comentariile (10)
Comentează