SPORTURI  »  TENIS  »  TEST

VIDEO INEDIT / Şarapova serveşte mai tare decît "aleargă" motociclistul Fonsi Nieto

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 mai 2010 00:00

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova l-a învins pe motociclistul spaniol Fonsi Nieto într-un duel al vitezei, care s-a desfăşurat cu ocazia inaugurării unei noi arene de tenis din capitala Spaniei, unde are loc turneul Madrid Open, informează cotidianul As, preluat de Mediafax.

Organizatorii turneului de tenis de la Madrid le-au propus celor doi un duel pentru a vedea care este mai rapid cu propriile arme, respectiv racheta de tenis pentru Sharapova şi motocicleta pentru Fonsi Nieto.

"Duelul" s-a desfăşurat în parcarea noii Caja Magica (Cutia Magică), o arenă ce cuprinde un teren central, cu acoperiş retractabil, şi două terenuri secundare.

După o uşoară încălzire, jucătoarea rusă a avut la dispoziţie trei lovituri, Şarapova lovind mingea, în cea mai bună încercare, cu o viteză de 173 km/oră. La rândul său, motociclistul spaniol a reuşit, pe aceeaşi distanţă, respectiv 100 de metri, o viteză de 165 km/oră cu motocicleta sa.

După duel, jucătoarea de tenis a declarat că a fost un duel "extrem de curios" şi că a crezut că motocicleta va fi mai rapidă.

De cealaltă parte, motociclistul Fonsi González Nieto a precizat că ştia că lovitura Mariei Şarapova va fi mai rapidă, ţinând cont de greutatea celor două "arme", însă a fost surprins de faptul că diferenţa de viteză nu a fost foarte mare.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
 •  08 Mai 2010, 15:56

das esti trist rau, ce treaba are roddick aici? ai citit tu undeva ca era vorba care serveste cel mai tare din tenis? comentezi si tu asa de dragu de a comenta.

 •  08 Mai 2010, 15:55

d fapt e Sharapova nu Sarapova..multumesc

 •  08 Mai 2010, 15:53

pai tu compari serv unui barbat cu cel al Mariei?? duhhh,logic ca ala serveste cu 60-70 de km mai rapid

Vezi toate comentariile (4)
Comentează