SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Mesajul emoționant al Garbinei Muguruza după ce a devenit noul lider din WTA: "Asta era dorința mea de fiecare dată când suflam în lumânări"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 07 septembrie 2017 12:44

Deși a fost părăsit devreme turneul de la US Open, spaniola Garbine Muguruza (23 de ani) a profitat de eliminarea Karolinei Pliskova și a devenit, în premieră, noul număr unu în WTA. 

Muguruza, care are în palmares două turnee de Mare Șlem, Roland Garros 2016 și Wimbledon 2017, le-a transmis fanilor un mesaj miercuri seara, mărturisind că a deveni lider în clasamentul WTA  a fost cel mai arzător vis al copilăriei sale.

"Sunt foarte fericită că voi deveni numărul unu mondial, este ceva foarte special. Visezi mereu la acest moment, însă este unul dintre acele lucruri pe care le păstrezi pentru tine.

La fiecare aniversare a mea, de fiecare dată când suflam în lumânări, dorința era întotdeauna aceeași: să fiu cea mai bună. Iar acum acest lucru s-a întâmplat", le-a transmis aceasta fanilor săi. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
100002473541087
Danut Ognean  •  07 Septembrie 2017, 20:48

sper sa stea cat mai putin acolo muguruza! fortza simona

indolentu
indolentu  •  07 Septembrie 2017, 19:19
Postat de Alexandru Chis pe 07 Septembrie 2017, 17:49

Poate ca aceasta fraza ar trebui sa si-o spuna si Simona, in fiecare seara, inainte de culcare. Sa invete din cerbicia Garbinei si sa nu mai faca declaratii prin care - subliminal - se considera inferoara unor adversare pe care le ridica in slavi.

bai sandule vad si io in sfirsit un comentariu mai de doamne ajuta al tau ca pina cuma dadeai cu halepa de pamint la greu insa asa cum rusoaica are un complecs la serena vezi scoru general de 18 la 2 pentru serena nu mai zic de finala olimpica de la londra unde i a dat rusoaicei un scurt 6 1 6 0 de parca ar fi jucat cu mine sau cu tine poate asa are si halepa niste complecse la rusoaica.ce crezi ca facea muguruza daca pica cu rusoaica in primu tur?

indolentu
indolentu  •  07 Septembrie 2017, 19:15
Postat de tihi pe 07 Septembrie 2017, 16:00

Felicitari Garbine! Tot asa si mai sus !! Meriti momentan pe deplin superioritatea in WTA !!!Cu Svitolina cred ca sinteti favorite in urmatoarea perioada !!Succes!!

ce faci maghiarusule acu te dai cu muguruza?pina mai ieri ierai cu marija cum i spui tu da de fapt ie maria prostea acu ai schimbat de la iest la vest?de pepsi sfintu gheorghe ce ne mai zici?pleiof nu sau ai uitat ce prostii debitai la inceputu campionatului?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează