FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - STEAUA, DUMINICĂ, 27 FEB, ORA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Craiova află abia vineri dacă va avea spectatori contra Stelei!

Suporteri U Craiova
Suporteri U Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 februarie 2011 16:04

Biletele pentru meciul U Craiova-Steaua se vor vinde maximum două zile! Adică sîmbătă şi duminică. Asta în cazul în care LPF îşi va da acordul pentru disputarea jocului cu spectatori pe arena "Ion Oblemenco".

Oficialii Ligii vor merge vineri la Craiova, ca să verifice stadionul, după ce Jandarmeria i-a atenţionat că arena nu corespunde regulilor de securitate.

Problemele pe care trebuie să le rezolve "Ştiinţa" pînă vineri: turnicheţii de la porţile de acces fie lipsesc, fie au fost devastaţi, cablurile de la instalaţia de nocturnă au fost furate şi nu funcţionează decît 25 la sută dintre camerele sistemului de supraveghere video de pe stadion.
Meciul e programat duminică seară, de la ora 20:30, dar poate fi mutat la altă oră, dacă nocturna nu va fi funcţională.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
pufulycy
pufulycy  •  24 Februarie 2011, 10:12

AR PUTEA SA SE DISPUTE MECIUL DE LA ORA 11 SA SE OBISNUIASCA PRAZ-ILIENII CU ORA,CA IN EDITIA VIITOARE,VOR JUCA LA MATINEU. SI SA NU MAI CHELTUIE BANII PT AMENAJARI, MAI BINE PLANTEAZA PE TARLAUA ion oblemenco,SEMINTE DE PRAZ,CA E UMEZEALA ACUM,SI LA ANUL VOR AVEA O RECOLTA BOGATA

paul59
paul59  •  23 Februarie 2011, 04:43

O SĂ FIE UN MECI DE CARITATE PT SĂRĂCIILE ĂSTEA!

imperator
imperator  •  23 Februarie 2011, 04:15

voi nu aveti 1 leu in buzunar si mai vorbiti de dus la meci.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează