SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

VIDEO Nadal a făcut scandal la Roland Garros! S-a certat cu arbitrul în timpul meciului: "Mereu mă urmărește! Are o obsesie pentru mine"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iunie 2017 16:24

Rafa Nadal a câștigat meciul cu Roberto Bautista Agut, din optimile de la Roland Garros, scor 6-1, 6-2, 6-2, dar a avut câteva contre cu arbitrul.

Nadal a primit două avertismente din partea arbitrului de scaun Carlos Ramos în timpul jocului pentru că a întârziat reluarea game-urilor și a stat mai mult în pauză.

În plus, cei doi au avut un schimb de replici, iar jucătorul spaniol a fost foarte nervos din cauza arbitrului, fiind nemulțumit pentru că nu i s-a permis să se odihnească mai mult.

"Am și eu o întrebare. Dacă termin un punct la fileu, nu pot să mă duc să îmi iau prosopul, nu? Ăsta este adevărul. Cu tine nu pot, dar cu alții pot. E bine, acum nu știu.

Termin un punct lung la fileu, mă duc să îmi iau prosopul și îmi dai avertisment. Eu ce trebuie să fac? Să fug? Nu înțeleg. Bine, va trebui să îmi dai multe avertismente până la finalul meciului", i-a spus Nadal arbitrului.

Vezi aici video

După meci, Nadal și-a exprimat din nou nemulțumirea față de arbitru:

"O spun cu regret, dar este un arbitru care mereu mă caută și care are o obsesie cu mine. Eu îl respect mult și cer ca asta să fie reciproc. Regulile trebuie să fie definite și trebuie ca arbitrul să fie acolo pentru a analiza situația, nu să pună cronometru.

Sunt persoane cărora le place să pună o presiune mai mare decât alții. Dar dacă cineva vrea să vadă un tenis de calitate, trebuie să îi lase pe jucători să respire", a declarat Nadal. 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
gizeh
gizeh  •  06 Iunie 2017, 09:05

Un arbitru care respectă regulamentul,indiferent de jucăťor! Nu același lucru se poate afirma despre Kader Nouni când o arbitrează pe Sharapova,mai că îi pupă și mâinile ,siberiana abuzând de toate șiretlicurile.

fibra
fibra  •  06 Iunie 2017, 09:04

Nadal intarzie mereu serviciul ,dar regulamentul este doar oentru unii.Rar un arbitru ca acesta,il respecta.La fel Dokovic (asta e numele corect pe Wikipedia si se pronunta Giocovici),bate mingea inainte de a servi de 8-10 ori,iar daca o scapa,iar o bate la fel,nu-il sanctioneaza nimeni.Serviciul trebuie executat in cel mult 20 secunde.

mokinio
mokinio  •  06 Iunie 2017, 07:32

si tu ai o obsesie care ne face scarba ori de cate ori servesti!Cel mai rau imi pare ca n-a venit FEDERER la turneu sa te mai umileasca nitel pe 2017!Sper s-o faca Nole sau Stan!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează