SPORTURI  »  TENIS  »  MASTERS PARIS

VIDEO Nadal, victorie muncită cu Pablo Cuevas » Ibericul a obținut calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Paris

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 11:39

După ce în urmă cu două zile şi-a asigurat poziţia de lider în clasamentul ATP la finalul acestui sezon, ieri, Rafael Nadal l-a învins pe uruguayanul Pablo Cuevas în optimile de finală ale turneului de la Paris, scor 6-3, 6-7, 6-3.

Spaniolul, în vârstă de 31 de ani, şi-a adjudecat actul inaugural fără mari emoţii, în doar 35 de minute, reuşind break-ul la scorul de 2-1. În game-ul ce avea să urmeze, Cuevas a oferit faza meciului, cu un passing perfect, executat printre picioare.

Setul secund a venit cu mai multe bătăi de cap decât Nadal ar fi anticipat. Cei doi au obţinut câte un game pe serviciul adversarului şi s-a intrat în tie-break, acolo unde serviciul bun al lui Cuevas şi greşelile neforţate ale lui Nadal au făcut diferenţa pe tabelă, uruguayanul impunându-se cu 7-5.

Înaintea setului decisiv, Nadal a avut nevoie să îi fie aplicat un bandaj la genunchiul drept, zonă în care a mai avut probleme în urmă cu puţin timp, fiind forţat să se retragă de la turneul de la Basel. Chiar şi aşa, numărul 1 mondial s-a impus cu 6-3, asigurându-şi astfel calificarea în sferturile de finală ale turneului parizian, acolo unde îl va întâlni pe sârbul Filip Krajinovic, cu care nu s-a mai înfruntat niciodată până acum.

"A fost un meci foarte dificil, Pablo este un jucător foarte bun. Întotdeauna este dificil să joci împotriva cuiva pentru prima dată, dar voi da tot ce am mai bun.", a declarat Nadal, la interviul de după meci.

sursa: skysports.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close