SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENT

VIDEO Primele imagini cu accidentul mortal în care a fost implicată Venus Williams » Decizia luată de polițiști

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iulie 2017 10:41

Poliția din Florida a publicat primele imagini cu accidentul în care a fost implicată Venus Williams, produs pe 9 iunie și soldat cu moartea unui bărbat de 78 de ani.

Deși inițial poliția a declarat că Venus nu a acordat prioritate când a intrat în intersecție și că ea ar fi vinovată de accident, după vizionarea imaginilor, anchetatorii au decis că jucătoarea de tenis este nevinovată, potrivt CNN.

Se pare că mașina lui Venus a intrat corect în intersecție, dar traversarea ei a fost încetinită de o mașină care i-a tăiat calea. Ulterior, a fost lovită din dreapta de mașina în care se afla Jerome Barson, cel care a decedat după 2 săptămâni.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
ando89
ando89  •  08 Iulie 2017, 15:36

De asta mi-am cumpărat o basculantă de o sută de tone făcută pe vremuri la Mârșa. Are și motor electric, deci sunt în tendințe, dar știu o treabă, am întotdeauna prioritate.

catalynn
catalynn  •  08 Iulie 2017, 15:20
Postat de robertino2 pe 08 Iulie 2017, 14:07

Sa zicem ca sunt semafoare. Masina alba din fata ei pleaca la 11.17, la 11.29 se pun in miscare masinile din stanga. Sa inteleg ca a tinut verde doar 12 secunde pentru Venus?

Da, daca ai circulat prin America (intreaba-l pe Palnie daca nu ma crezi ca el e mare american :-))))) ) o sa vezi ca sunt semafoare din astea care tin cat sa treaca fix 2 masini. Daca dormi pe tine si se pune verde ai sansa sa trebuiasca sa astepti pe urmatorul :-)

933699376769684
Maurizzio Ferarri  •  08 Iulie 2017, 14:49

Urmarind inregistrarea de 13 minute de pe youtube, se pot observa cateva aspecte: - drumul de pe care iese venus, este un drum secundar, cu sens unic, fara semafor, doar cu cedeaza trecerea. - drumul principal are 4-5 benzi, cu semafor pentru cei care fac stanga! - toate celelalte masini care ies de pe straduta, fac stanga sau dreapta, niciuna inainte (cred ca e obligatoriu stanga sau dreapta). - cand iese venus, sunt masini oprite la semaforul catre stanga! poate nu a vazut cealalta masina venind cu viteza avand vizibilitatea obturata de ele, poate nu a vazut semnul de cedeaza trecerea, poate a crezut ca are timp...nu conteaza, un om nevinovat a murit. Banii vorbesc...din pacate

Vezi toate comentariile (16)
Comentează