SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO S-a stabilit finala feminină de la US Open » Surpriză de proporții în semifinala jucată de Venus Williams

Foto: Reuters +8   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 septembrie 2017 09:07

Finala de pe tabloul feminin de la US Open se va juca între americancele Sloane Stephens (83 WTA) și Madison Keys (16 WTA), după semifinalele care au avut loc în noaptea de joi spre vineri. Ambele jucătoare s-au calificat în premieră într-o finală de Mare Șlem.

În prima semifinală, Venus Williams (9 WTA) a pierdut surprinzător în fața lui Sloane Stephens, în trei seturi, 6-1, 0-6, 7-5. După două prime acte care au durat împreună doar 55 de minute, cele două jucătoare și-au disputat decisivul într-o oră și 14 minute.

Stephens a început excelent decisivul și a condus cu 2-0 după ce a făcut break încă din game-ul inaugural. Venus Williams a revenit însă și a egalat situația la 3, pentru ca apoi cele două să meargă cap la cap până la finalul actului.

Stephens a făcut break-ul decisiv pe ultimul serviciu al lui Venus, iar apoi și-a asigurat prezența în finală pe propriul serviciu. 

934 era locul ocupat de Sloane Stephens în clasamentul WTA la începutul lunii august

 

În cel de-al doilea meci, Madison Keys nu a avut probleme în fața lui CoCo Vandeweghe (22 WTA), care în "sferturi" trecuse de câștigătoarea de anul trecut și liderul mondial Karolina Pliskova.

Keys a avut nevoie de doar o oră și 8 minute pentru a se impune cu scorul de 6-1, 6-2 și pentru a ajunge în prima sa finală de Mare Șlem.

"Nu este un loc mai bun în care să joci pentru primul tău titlu de Mare Șlem decât acasă, în fața unui public minunat care ne va susține pe amândouă" Madison Keys

"Sunt extraordinar de fericită să fiu într-o finală de Mare Șlem. Este visul oricărei jucătoare" Sloane Stephens

Câștigătoarea turneului de la US Open va primi un premiu în valoare de 3,5 milioane de dolari și 2000 de puncte WTA, în timp ce finalista va primi 1,75 milioane de dolari și 1300 de puncte WTA.  

Finala dintre Madison Keys și Sloane Stephens se va disputa sâmbătă, de la ora 23:00, și va putea fi urmărită în direct pe Eurosport.

Citește și:

România are un reprezentant în finalele de la Flushing Meadows! Horia Tecău va juca finala de dublu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
10209626836213605
Aurelia Sirbu  •  08 Septembrie 2017, 14:51

Schimbarile climatice. :v

gizeh
gizeh  •  08 Septembrie 2017, 13:40
Postat de 1745flo pe 08 Septembrie 2017, 10:54

Au ajuns in finala doua necunoscute din afara top ten-ului, iar celebra noastră vedeta ce cochetează cu nr1 mondial a ieșit din primul tur! Sa ne explice si noua gspeul cum este posibil asa ceva! Sa fie de la valoare?

cocoș .... tu cu ce cochetezi?! :))

131139337366621
Mircea Hortensiu Tomuș  •  08 Septembrie 2017, 12:45

Sunt de acord cu cele trei cauze ale deteriorării fotbalului românesc, dar nu le consider nici prioritare, nici singurele. Consider ca și o cauză esențialîă a nivelului tot mai scăzut al fotbalului românesc neglijarea tot mai accentuată a acestui sport în școala românească, lipsa claselor de fotbalîn detrimentul unor ore de educație fizică anoste, cu un pro- gram deficitar și la bunul plac al unor cadre ce nu-i dau fotbalului școlar nici o șansă, unde, chiar dacă există, elevilor li se dă o minge și cu asta,vorba d-lui Becali, "cu asta,basta". Deci, clase de fotbal în școli, cu profesori calificați în acest domeniu sportiv. O altă cauză o consider arbitrajele, aranjamentele și incorectitudinea de pe stadioane,din insti- tuțiile menite să asigure competiția valorilor în fotbalul românesc, mo- dalitatea aproape de lipsa controlului în care se finanțează acest sport. Toate la un loc, plus altele care mocnesc în cluburi și în federație, au adus fotbalul nostru mult îndrăgit la un nivel extrem de neperformant, deși banii au curs gârlă, însă mulți în buzunare nesățioase, străine jocului. Și s-a ajuns aici. Ce facem, deci, cu foptbalul românesc?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează