SPORTURI  »  TENIS  »  MONTREAL

VIDEO Scandalul anului în tenis! Replica suburbană adresată de Kyrgios lui Wawrinka: "E de necrezut, n-aș spune asta nici dușmanilor"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 august 2015 10:15

Nick Kyrgios a provocat o adevărată furtună pe rețelele de socializare, după ce a apărut un filmuleț în care australianul îl insultă pe elvețianul Stanislas Wawrinka la un meci din Montreal.

Incidentul are loc imediat după ce Wawrinka a luat primul set, la tiebreak, scor 10-8. Wawrinka avea să se retragă din meci în setul 3, la 4-0 pentru Kyrgios, după ce pierduse setul secund cu 3-6.

Pe înregistrare, se vede cum australianul, în vîrstă de 20 de ani, îi spune lui Stan că "știi ceva? Kokkinakis (tenisman australian coechipier cu Kyrgios în Cupa Davis) i-a tras-o prietenei tale. Îmi pare rău să te anunț, amice".

Wawrinka a răspuns pe twitter, acolo unde s-a declarat dezamăgit de comportamentul lipsit de respect al lui Kyrgios. "Ceea ce a spus el, eu n-aș spune nici celui mai mare dușman al meu. Să te cobori la nivelul ăla este inacceptabil și de necrezut. Nu e nevoie de asemenea comportament în afara terenului și sper că forurile conducătoare nu vor sta nepăsătoare, fiindcă e vorba de integritatea sportului nostru", a continuat elvețianul în vîrstă de 30 de ani.

Cunoscut pentru gesturile sale adesea ieșite din comun, Kyrgios a oferit o explicație ciudată cînd a fost întrebat despre incident: "Nu știu, a fost tensiunea momentului, devenise ușor agasant cu mine, așa că nu știu, doar am spus-o".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
817257781683261
Marian Popescu  •  13 August 2015, 22:27

Oare Wawrinka e chiar atat de slab de inger? Poate Kyrgios a cam sarit calul, dar nu poate lua decat o amenda. In definitiv, daca afirmatia e adevarata, i-a facut un bine elvetianului. E foarte posibil ce Wawrinka sa fi abandonat pentru a-si lua gagica la intrebari.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  13 August 2015, 16:29

individul asta trebuie scos din sport! din toate sporturile organizate oficial! stan ar trebui sa-l trimita in judecata...

jalabert
jalabert  •  13 August 2015, 15:24

*** ar trebui suspendat vreo 20 de ani din toate turneele. pana si balotelli ii da clasa la ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close