SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SANKT PETERSBURG

VIDEO Și ultima româncă a fost eliminată de la Sankt Petersburg » Duel-șoc în sferturile competiției

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 01 februarie 2018 20:56

Irina Begu (37 WTA) a fost eliminată de Petra Kvitova (29 WTA) în optimile de finală ale turneului de la Sankt Petersburg, scor 3-6, 6-1, 1-6.

Primul set a fost cel mai lung și cel mai echilibrat. Un singur break, reușit în al 4-lea game, a decis câștigătoarea. Begu a defilat în actul secund. Cu un procentaj extrem de ridicat al punctelor câștigate pe primul serviciu, 85 la sută, Irina a închis setul în doar 31 de minute.

Decisivul a fost diametral opus. Serviciul nu a mai funcționat la aceeași parametri, doar 44 la sută din mingile de pe primul au intrat în careul Kvitovei. Cehoaica, dublă campioană la Wimbledon, în 2011 și 2014, s-a impus cu 6-1 și va juca în turul următor împotriva Jelenei Ostapenko (6 WTA), deținătoarea titlului de la Roland Garros.

Nicio româncă nu s-a calificat în sferturile competiției. Sorana Cîrstea a pierdut în primul tur, în timp ce Ana Bogdan a fost eliminată astăzi de Eugenie Bouchard. Vezi aici detaliile

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
sakamoto
sakamoto  •  02 Februarie 2018, 21:02

Bune, slabe-valoric-cum sint fetele noastre, le mai vedem la turnee importante. Necazul este ca flacaiii nostri sint invizibili. Nevazut, necunoscut! Trebuie spionat la rusi, cehi, fostii iugoslavi, spanioli, francezi, germani si vazut ce fac acestia, ca au tenis masculin. La noi nu este si nici nu va fi in urmatoarele 10 cincinale, daca situatia merge tot asa mai departe. Trebuie facut ceva.

wowmashha
wowmashha  •  02 Februarie 2018, 09:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florianveress
florianveress  •  02 Februarie 2018, 07:59

Ideea e că Ana Bogdan nu are nicio legătură cu turneul ăsta, ea fiind eliminată la Taipei! Dar ce să ceri unor ziarişti fecesebişti, inculţi ca şi fanii echipei!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează