SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

VIDEO Simona Halep și-a ales o parteneră de antrenament cu greutate pentru turneul de la Madrid

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 28 aprilie 2016 15:03

Simona Halep se pregătește pentru turneul de la Madrid, iar ca parteneră de antrenament a ales-o pe Carla Suarez Navarro, locul 11 WTA.

Alături de jucătoarea noastră aflată în acest moment pe locul 7 WTA a revenit și antrenorul Darren Cahill, după ce la turneul de la Stuttgart acesta n-a fost prezent.

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur anul trecut la Madrid, turneu deținut de Ion Țiriac, și anul acesta are de apărat doar 10 puncte.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
920930717928342
Daniel Duhalm  •  29 Aprilie 2016, 00:28

tu esti praf....anul trecut Simo a jucat direct turul 2 avand BYE in primul ...si a pierut cu succes...drept recompensa a primit punctele din tur 1...adica exact 10.....citeste regulamentul ...si dupa aia comenteaza...hasta pronto!!!

lapusneanul
lapusneanul  •  28 Aprilie 2016, 18:34

domnule jurnalist, prin simpla prezenta in turul unul, orice jucatoare primeste 10 puncte :) esti praf....sa nu mai spun de bani, castigul e de 14.800 euro impozabili..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează