SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID.

WTA MADRID. Caroline Wozniacki, ce sperietură! Daneza a fost la un pas să fie eliminată, dar a revenit miraculos și s-a calificat în turul III » Toate rezultatele de azi

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 19:01

Caroline Wozniacki (2 WTA), favorita doi a turneului WTA de la Madrid, s-a calificat cu emoții în turul trei al turneului din capitala Spaniei. 

Daneza a avut mari probleme în fața australiencei Ashleigh Barty (18 WTA), pe care a învins-o cu greu, scor 6-2, 4-6, 6-4, după două ore și 8 minute de joc.

Wozniacki a controlat cu autoritate primul set, pe care l-a câștigat la 2, dar problemele au apărut pentru daneză în setul secund. Barty a crescut considerabil nivelul jocului, a pedepsit-o cu fiecare ocazie pe Wozniacki și s-a impus la 4, trimițând partida în decisiv.

Acolo, Barty a continuat să joace agresiv și s-o surprindă pe daneză. Australianca a condus cu 4-2, a avut minge de 5-2, dar a cedat inexplicabil următoarele patru game-uri.

Wozniacki va evolua în turul III împotriva lui Kiki Bertens (20 WTA).

"Nu consider că e mare diferenţa dacă sunt numărul 1 sau numărul 2, pentru că am câştigat în Australia, iar celelalte jucătoare ştiu cine a câștigat ultimul turneu de Mare Șlem. Am o ţintă pe spate şi eu sunt jucătoarea de învins. Îmi place faptul că voi ataca Roland Garros fără presiune. Simt că nu este nicio specialistă pe zgură în acest moment în circuitul profesionist, iar asta mă face să fiu şi mai motivată" Caroline Wozniacki, pe 20 aprilie

Rezultatele înregistrate azi pe tabloul feminin:

Caroline Garcia - Petra Martici 6-3, 7-5
Kristina Mladenovici - Shuai Zhang 6-4, 4-6, 6-3
Maria Sharapova - Irina Begu 7-5, 6-1 (detalii pe larg, aici)
Kiki Bertens - Anastasija Sevastova 6-1, 6-4

Urmează să se joace:

Lara Arruabarrena- Julia Goerges
Sloane Stephens - Sam Stosur
Viktoria Azarenka - Karolina Pliskova

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1prezescu
1prezescu  •  08 Mai 2018, 09:46

Wozniacki a jucat inteligent.Intr-un meci cand ai curaj,mai verifici niste solutii,posibilitati pentru urmatorul joc.Din aceasta cauza s-a parut ca Caroline pierde teren,dar nu s-a pus problema esecului.

magura
magura  •  08 Mai 2018, 08:10

:)))))))))))))

fortzzza
fortzzza  •  08 Mai 2018, 05:40

Iarăși. Zero comentarii. Măcar câteva înjurături pentru Simona.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează