SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

WTA MADRID // Dacă trece de Johanna Konta, Simona Halep va juca împotriva slovacei Viktoria Kuzmova

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 23:06

Slovaca Viktoria Kuzmova (20 de ani, 46 WTA) a trecut de Carla Suarez Navarro (27 WTA), scor 6-4, 7-6(2), și va juca în turul trei de la Madrid cu învingătoarea meciului dintre Simona Halep (3 WTA) și Johanna Konta (41 WTA).

  • Simona Halep joacă în turul secund de la Madrid împotriva britanicei Johanna Konta. Meciul e primul de pe arena centrală, de la ora 13:00.

Kuzmova este o dreptace cu un joc agresiv și un serviciu pe măsură, ajutată și de cei 12 centimetri în plus la înălțime pe care îi are față de Simona Halep. La Madrid a învins două jucătoare cu nume în circuit, pe nemțoaica Julia Goerges (17 WTA), scor 7-5, 6-4, și pe Carla Suarez Navarro (27 WTA), scor 6-4, 7-6(2).

Kuzmova are în palmares un titlu la dublu, câștigat la Praga, în urmă cu o săptămână, alături de Anna Kalinskaya.

Vezi și: 

Antrenorul anului 2018 anunță o nouă „bestie” pe care va trebui să o înfrunte Simona Halep: „Nu aș lucra cu cineva dacă n-ar putea ajunge cea mai bună!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează