SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Zi infernală pentru româncele din WTA » Meciuri complicate în optimile de la Taipei

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2018 19:57

Zi infernală, joi, pentru două dintre româncele angrenate în turneele WTA care au loc în această săptămână, la Taipei și Sankt Petersburg.

Ana Bogdan (89 WTA) se duelează în optimile de finală de la Taipei cu Eugenie Bouchard (121 WTA), fost număr 5 mondial și finalistă la Wimbledon în 2014.

Românca a arătat o formă bună în acest an, ajungând până în turul III la Australian Open. În plus, în primul tur de la Taipei a învins-o pe Shuai Peng, favorita principală a competiției.

Duelul dintre cele două, care nu s-au mai întâlnit până acum în circuit, va începe în jurul orei 11:30 și va fi în direct la TV Digi Sport 2.

O altă româncă prezentă la Taipei este Monica Niculescu, jucătoare care s-a calificat azi în sferturi. Acolo, va da vineri peste Sabine Lisicki, nemțoaica revenită în circuit după o accidentare de lungă durată. Lisicki, în prezent pe locul 246 în clasament, e fost număr 12 mondial și finalistă la Wimbledon în 2013. 

Irina Begu (37 WTA) are la rândul său parte de un meci complicat, urmând să o înfrunte în optimile de finală de la Sankt Petersburg pe Petra Kvitova (37 WTA), deținătoare a două titluri la Wimbledon și fost număr 2 mondial.

Kvitova o conduce pe Begu cu 2-0 la în raportul meciurilor directe, jucătoarea cehă impunându-se în fața româncei în la Madrid și Roland Garros, ambele partide în 2015.

Partida dintre Irina Begu și Petra Kvitova va avea loc joi, după ora 19:30, și va fi în direct la TV Digi Sport 2. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
sakamoto
sakamoto  •  01 Februarie 2018, 10:36

Bravo Vladimir Cinezan, ai umor. Cit despre cei care scriu astfel de articole:e baieti buni, dar...cu lipsuri!Sanatate si virtute!

488248524671050
Vladimir Cinezan  •  01 Februarie 2018, 05:18

Sunteți prost informați, nu numai Begu și Kvitova sunt pe locul 37 WTA , ci mai sunt pe același loc alte cinci sportive...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează