SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Zile decisive » România întâlnește Slovenia la Arad în primul tur al Grupei I, zona Europa-Africa

Marius Copil va disputa primul meci contra lui Blaz Rola // Foto: Getty Images
Marius Copil va disputa primul meci contra lui Blaz Rola // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 04 martie 2016 00:00

Marius Copil, 202 ATP, și Blaz Rola, 160 ATP, deschid confruntarea dintre România și Slovenia din Sala Sporturilor "Victoria".

Marius s-a născut și locuiește la Arad și speră ca publicul să-l ajute să aducă primul punct pentru "tricolori". "Sunt OK, abia aștept să înceapă și sper să am un meci bun", a spus el. Copil și Rola nu s-au  mai duelat până acum.

În cel de-al doilea meci se vor confrunta Adrian Ungur, 193 ATP, cu Grega Zemlja, 181 ATP. Nici ei nu s-au mai întâlnit până acum.

"Avem șansele noastre, mai ales că jucăm cu Slovenia și nici jucătorii lor nu au avut rezultate foarte bune în ultima perioadă. Totuși, sunt niște jucători periculoși, iar prima zi va fi foarte importantă la meciurile de simplu. Dacă am putea să luăm 2 puncte, ar fi extraordinar", a spus Andrei Pavel, căpitanul nejucător al României.

Dacă se va impune la Arad, echipa tricoloră va merge în turul al doilea al Grupei I, zona Europa-Africa, unde va întâlni Spania pe teren propriu, adică la o singură întâlnire în barajul pentru Grupa Mondială.

România-Slovenia (DigiSport2)

Azi, ora 14:00
Marius Copil-Blaz Rola
Adrian Ungur-Grega Zemlja

Mâine, ora 15:00
Florin Mergea/Horia Tecău- Tomislav Ternar/Aljaz Radinski

Duminică
Adrian Ungur-Blaz Rola
Marius Copil-Grega Zemlja

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  04 Martie 2016, 13:08

Multa bafta baieti!!! Dar ce liniste e aici.. n-au trollerii pe cine manji cu noroi...sa creasca nr de page views??? Parca e mai bine in mediocritate si anonimat... toata lumea pare fericita! ... mai ceva ca in comunism!!!! Decat cu performeri de top 10 ca Simona .. sa se ia lumea la bataie... mai bine cu sala goala...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează