SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA FED

Ziua cea lungă a Simonei Halep: "La 3-2 cu Bojana Jovanovski nu mai puteam să respir, am avut un blocaj"

Articol de , - Publicat duminica, 20 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 20 aprilie 2014 16:57

Simona Halep a trebit să joace două meciuri, primul chiar de la ora 10:00. În ziua de Paşte, a cincea jucătoare a lumii s-a trezit la ora şapte fără un sfert, a fost la micul dejun şi a ajuns la Arenele BNR la ora 8:00 pentru că avea nevoie de un taping pentru glezna dreaptă. Apoi a ieşit un pic pe teren o jumătate de oră mai tîrziu, a lovit timp de 30 de minute, iar apoi la 9:45 intra deja pe teren pentru încălzirea oficială şi pentru meci.

Partida cu Jovanovski a durat aproape o oră, timp în care Simona a simţit presiunea, mai ales în setul al doilea. "La 3-2 nu mai puteam să respir, am avut un blocaj, pentru că îmi doream foarte mult să cîştig, dar pînă la urmă mă bucur că am cîştigat şi am adus punctul României", a spus Simona Halep.

După doar o oră şi jumătate, ea a fost din nou pe teren pentru al doilea meci. Pentru Ana, era primul. Cu orgoliul un pic rănit, Ana a fost cea mai proaspătă. "Nu m-am gîndit o clipă că ea era la al doilea meci, nu cred că acest lucru a influenţat în vreun fel partida. Sîntem jucătoare profesioniste şi sîntem gata pentru orice situaţie", a Ana Ivanovici. Simona a fost de altă părere. "Oboseala cred că a fost cheia meciului, a fost un dezavantaj că a trebuit să joc două partide într-o zi", a spus ea. Nu se află pentru prima oară în situaţia de a juca două meciuri în aceeaşi zi. "Nu ţin minte foarte bine, dar cred că la Nurenberg, anul trecut, s-a întîmplat aşa. Sînt situaţii de care te loveşti, trebuie să fii pregătit, chiar dacă nu-ţi convin".

Simona va pleca spre Stuttgart sută la sută sănătoasă şi deloc dezamăgită după ziua de duminică. "Eu aici am jucat într-o echipă, important este ca echipa să cîştige. De aceea am crezut în Sorana în prima zi, chiar şi după ce pierduse primul set, că va reveni şi se va impune".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
plischi
plischi  •  21 Aprilie 2014, 09:29

eu am vrut sa-i spun sa nu mearga la Inviere, dar credinta e credinta...

onethatcomes
onethatcomes  •  21 Aprilie 2014, 08:33

Bravo fetelor !!!

glorie
glorie  •  20 Aprilie 2014, 20:07
Postat de ceaiuri pe 20 Aprilie 2014, 16:44

simona puteai sa recunosti ca ai facut un meci slab cu ana(de unde atata oboseala...)jovanovski face un al doile meci incredibil

Iti zic eu de unde atata "oboseala"! A mai jucat un meci, de la ora 10. Continuarea cu Jovanovski. De la 3-1... Plus ca revenea dupa accidentare! Conditiile atmosferice n-au fost tocmai bune. Serbia s-a retras la dublu, tocmai din aceasta cauza. I se lua tensiunea unei sarboaice!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează