SPORTURI  »  TENIS  »  AUTO

Zoom pe cai putere » Horia Tecău, şedinţă foto pentru BMW România

Foto: BMW/ Florin Vitzman +2   FOTO
Foto: BMW/ Florin Vitzman

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2013 20:33

Horia Tecău a realizat o sedinţă foto pentru BMW România, firmă cu care are un contract de colaborare pe un an.

Jucătorul român abia aşteaptă să se întoarcă pe terenul de tenis, după ce în urmă cu cinci săptămîni a suferit o ruptură musculară la gamba piciorului stîng chiar înainte de turneul de la Indian Wells. Această accidentare l-a împiedicat să participe atît la turneul de la Miami, cît şi la în întîlnirea de Cupă Davis dintre România şi Olanda, de la Braşov.

Venit în ţară cu ocazia acestui eveniment, Horia a realizat şi o sedinţă foto cu noul BMW Seria 5 Touring. El a încheiat la începutul acestui an un contract cu BMW România conform căruia va benficia de o maşină de la dealer de cîte ori vine în ţară. Fotografiile au fost realizate la baza lui Dinu Pescariu, de pe Barbu Văcărescu, şi la Exporom în Pantelimon.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
tenisaxyall.ro
tenisaxyall.ro  •  13 Aprilie 2013, 10:40

A fost Marius Copil acum Horia Tecau alaturi de BMW Romania. Foarte bune fotografii si masini la fel ca jucatorii nostri :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează