SPORTURI  »  VOLEI  »  ALBA BLAJ

Blaj redivivus » Volei Alba și-a păstrat titlul național: victorie în meciul decisiv cu CSM Târgoviște

Baia de șampanie pentru voleibalistele din Blaj care au cucerit ieri al doilea titlu // FOTO sportpictures.eu
Baia de șampanie pentru voleibalistele din Blaj care au cucerit ieri al doilea titlu // FOTO sportpictures.eu

Articol de - Publicat vineri, 06 mai 2016 00:00

Volei Alba Blaj și-a păstrat titlul național, după ce a trecut aseară, în meciul decisiv, cu 3-0 de CSM Târgoviște.

Volei Alba Blaj este vechea și noua campioană a României. Echipa ardeleană și-a păstrat aseară titlul, trecându-și în palmares a doua coroană din istorie după ce a trecut cu 3-2 la general de CSM Târgoviște.

Fetele lui Darko Zakoc nu au avut aproape deloc emoții în meciul 5. Salaoru, Alajbeg, Grbac, Plchotova, Vesovici, Vujovici, Nemțanu, Djurici și-au trecut repede în cont primele două seturi la 15 și 19.

Totul a decurs normal și în al treilea, până la 24-20. Dâmbovițencele au salvat însă patru mingi de meci și au încercat să împingă disputa în prelungiri. Colar a atins însă fileul și totul s-a încheiat la 26-24.

Pe de-o parte au fost lacrimi de suferință, Calotă, Drpa, Colar, Sobo, Trică, Cebici uitându-se cu invidie la baia de șampanie a gazdelor. O bucurie pe care Blajul a trăit-o și sezonul trecut, tot după o finală cu Târgoviște.

Echipa lui Terzici e măcar mulțumită că a fost singura care a bătut Blajul în actualul sezon, și nu o dată, ci de trei ori. În plus, Târgoviște a câștigat în premieră Cupa României. Disputa de la distanță va continua și în sezonul viitor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează