SPORTURI  »  VOLEI  »  SEXY SPORT / EPISODUL 19

FOTO Crescută de Dinamo, joacă la Rapid și e una dintre cele mai apreciate voleibaliste ale clubului

foto: facebook +3   FOTO
foto: facebook

Articol de - Publicat marti, 31 mai 2016 15:22

Andreea Bârsășteanu are 19 ani și este una dintre cele mai apreciate voleibaliste ale clubului Rapid, chiar dacă 5 ani a fost crescută de rivalii de la Dinamo

Andreea Bârsășteanu are 19 ani și este una dintre cele mai apreciate voleibaliste ale clubului Rapid, chiar dacă 5 ani a fost crescută de rivalii de la Dinamo

Poreclită "Mongo", Andreea e pivot principal și evoluează în prezent pentru formația din Grant. "Încă de când eram mică am făcut sport. Am început cu baschetul. Fiind fostă baschetbalistă, mama m-a îndrumat spre baschet, dar nu mi-a plăcut foarte mult. Pe urmă am continuat cu tenisul, doi ani şi jumătate, apoi am început să fac volei. L-am ales la școală, la o oră de sport. Mama unei colege a venit la mine și m-a îndrumat spre volei și mi-a plăcut foarte mult!", povestește sportiva de 19 ani.

Bârsășteanu recunoștea încă de pe vremea când era legitimată la Dinamo că are o afinitate pentru Rapid. Campioană națională la cadete în 2012, campioană națională la junioare în 2014, ea se poate mândri și cu alte premii. În timpul liber participă la tot felul de evenimente și concursuri de volei pe plajă, unde în 2013 a obținut titlul de vicecampioană națională, iar în urmă cu doi ani a pus mâna pe medalia de bronz la senioare!

"În primul rând, beach volley-ul este mult mai spectaculos, cu un ritm total diferit față de ce este în sală. Faptul că suntem doar două în teren îmi dă altă încredere și motivație", a explicat Andreea pentru jurnalsportiv.ro.

Chiar dacă trăiește prin sport, e gata să facă un nou pas în carieră și să devină studentă la Medicină: "Toată lumea m-a avertizat că nu o să le pot face în paralel, dar pe mine nu mă oprește chestia asta. Mai am un an de liceu în care pot să mă bucur de volei. Consider că o să fac față în continuare și cu voleiul, în primii ani de Medicină". 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
zidane92
zidane92  •  31 Mai 2016, 18:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1107645545936885
Eduard Popescu  •  31 Mai 2016, 17:55

Şi la volei pe plajă crezi că există pivot? :))) Pivot există în handbal sau baschet, exclus volei..indiferent că e în sală sau pe plajă!

onduku
onduku  •  31 Mai 2016, 17:43
Postat de Radu Nicolae pe 31 Mai 2016, 17:06

PIVOT????? la volei ????? PIVOT????????? ce hal de ziar de sport suntei voi ??????????

E volei pe plaja!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează