SPORTURI  »  VOLEI  »  TRANSFER

Remat Zalău a transferat un voleibalist brazilian

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 iulie 2010 00:00

Campioana României la volei masculin, Remat Zalău, l-a transferat pe jucătorul brazilian Fabio Dalla Pria, care evoluează pe postul de trăgător fals, în vederea întăririi lotului pentru participarea în Liga Campionilor.

 

"Au plecat trei jucători din lotul de anul trecut, adică Ditlevsen, Lamb şi Ljubicici, dar am reuşit deja să facem două transferuri. Mă refer la ungurul Andras Geiger, care a venit de la VfB Friedrichshafen, dar şi la brazilianul Fabio Dalla Pria, care a jucat ultima dată în prima ligă spaniolă, la Puerto Real. Sud-americanul a fost pe lista noastră de cîteva luni, iar acum am reuşit să-l transferăm", a declarat preşedintele clubului, Liviu Ciupe, potrivit mediafax.

Un transfer anterior este cel al voleibalistului român Andrei Laza (22 de ani, centru), component al echipei naţionale, care a jucat ultima dată la vicecampioana Tomis Constanţa.

Remaz Zalău va evolua în grupa D a Ligii Campionilor şi va debuta pe teren propriu, în 17 noiembrie, cu polonezii de la PGE Skra Belchatow (locul trei în ediţia trecută a competiţiei). Favorita grupei este formaţia italiană Trentino BetClic, care a cîştigat Liga Campionilor în sezonul trecut. Tot în grupa D mai evoluează formaţia germană VfB Friedrichshafen, care este antrenată de selecţionerul României, Stelian Moculescu.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează