SPORTURI  »  VOLEI  »  FINALA CUPEI ROMÂNIEI

Tatăl şi-a bătut fiul » CVM Zalău a cîștigat Cupa României în fața lui Tomis Constanța

Articol de - Publicat vineri, 10 aprilie 2015 00:00

Zalăul a cîştigat ieri Cupa României, după ce tehnicianul Stoian Stoev de la ardeleni şi-a învins fiul, Martin Stoev, antrenor la Constanţa.

CVM Zalău a cîştigat ieri, la Cheile Grădiştei, Cupa României la masculin, profitînd de situaţia grea prin care trece Tomis Constanţa. Campioana României nu pierduse nici un meci în sezonul regulat, ajunsese în Top 12 Liga Campionilor, dar nu şi-a plătit jucătorii de patru luni.

Bulgarii Simeonov şi Petkov au şi părăsit echipa, iar antrenorul Martin Stoev a făcut cu greu faţă situaţiei tensionate din lot.

CVM Zalău şi-a luat cu vîrf şi îndesat revanşa pentru cele două înfrîngeri în campionat, tehnicianul Stoian Stoev, nimeni altul decît părintele lui Martin Stoev, cîştigînd primul trofeu cu echipa din Ardeal. A fost 25-21, 25-19 şi 25-18 pentru Zalău, care acum se gîndeşte la event.

Tomis şi CVM Zalău se vor întîlni şi în finala campionatului, care se va disputa după sistemul cel mai bun din 5 meciuri. Prima întîlnire, pe 21 aprilie, la Constanţa.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează