SPORTURI  »  VOLEI  »  FINALA

Tomis Constanţa a cîştigat titlul » Campioane în premieră

Articol de - Publicat sambata, 30 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2011 21:36

Voleibalistele de la Tomis Constanţa au cucerit pentru prima oară trofeul în Campionatul Naţional

Trofeul de campioană a României s-a mutat de la Galaţi la Constanţa. Elevele lui Darko Zakoci s-au impus ieri cu 3-0 (16, 12, 17) în faţa voleibalistelor de la Ştiinţa Bacău. A fost al treilea meci cîştigat de constănţence din cele patru ale finalei, care s-a încheiat cu scorul de 3-1. Partida de ieri a fost una în care Tomis a dominat la toate capitolele. Fetele de la malul mării au fost mai determinate în meci şi au ştiut că trebuie să cîştige acasă acest trofeu.

După cinci ani în Divizia A1, şefii de la Tomis şi-au văzut visul împlinit. Dar acest lucru nu s-a realizat peste noapte. Repatrierea Elenei Butnaru, transferurile Alexandrei Trică, Dianei Neaga, dar şi ale stranierelor Emilia Nikolova şi Jasna Majstorovici au adus medaliile şi tricourile de campioane. A fost un titlu sărbătorit îndelung în Sala Sporturilor din Constanţa. Jucătoarele au ţopăit, s-au îmbrăţişat, au dansat şi au ţipat pentru primul titlu din istoria clubului.

Se dă titlu şi la băieţi?
Remat Zalău joacă astăzi, pe teren propriu, cel de-al treilea meci cu Ştiinţa Baia Mare, în finala Campionatului Naţional, la masculin. După cele două succese obţinute în deplasare, cu un dublu 3-1, voleibaliştii de la Zalău au şansa să-şi treacă în palmares cel de-al doilea titlu consecutiv. Partida începe la ora 18:00 ( în direct Digi Sport Plus).

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
ovidiu62
ovidiu62  •  30 Aprilie 2011, 12:57

Galatiul respectiv Metal era echipa number one. a Romaniei.Echipa juca ca o echipa de baieti,era mana lui Zoran Terzic dar si fetele aveau valoare.Nu vreau sa spun ca Tomis nu are valoare dar este mare diferenta intre ce juca Galatiul si ce joaca Constanta.Avem un campionat in regres fata de anul trecut asta este cert.Felicitari Constanta.

mr.farul
mr.farul  •  30 Aprilie 2011, 12:33

Bravo fetelor ! Felicitari campioanelor ! Constanta este campioana si la volei feminin, dupa rugby, handbal masculin si volei masculin.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează