SPORTURI  »  VOLEI  »  FINALA

Tomis Constanţa e la doi paşi de primul trofeu de campioană » Asalt la titlu

Contănţencele sînt gata pentru a cuceri trofeul Foto: Telegraf Constanţa
Contănţencele sînt gata pentru a cuceri trofeul Foto: Telegraf Constanţa

Articol de - Publicat joi, 28 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2011 20:31

CS Volei 2004 Tomis Constanţa se află la doi paşi de primul trofeu de campioană din istorie

Aflată la al cincilea sezon pe prima scenă a voleiului feminin românesc, CS Volei 2004 Tomis Constanţa a pregătit artileria grea pentru primul titlu din istorie. A adus un antrenor sîrb de top, Darko Zakoc, a repatriat-o din Italia pe veterana Elena Butnaru, a transferat cîteva internaţionale tricolore, Alexandra Trică şi Diana Neaga, a investit în straniere de primă mînă, bulgăroaica Emiliia Nikolova şi sîrboaica Jasna Majstorovic.

Rezultatele au apărut rapid şi constănţencele mai au nevoie de două victorii în finala cu Ştiinţa Bacău pentru a-şi atîrna la gît medaliile de campioane. Azi, de la ora 20.00, la Constanţa, voleibalistele de la Tomis pot lua conducerea în disputa cu moldovencele, după ce şi-au împărţit victoriile în primele două întîlniri ale finalei, care se dispută după sistemul "cel mai bun din cinci". "Nu am nici un titlu de campioană în România. Sper să-l cîştig cu Constanţa", a spus Elena Butnaru, care a împlinit ieri 36 de ani. "Vrem să obţinem victoria măcar într-un meci din cele două programate la Constanţa, iar titlul să se decidă la Bacău", a replicat antrenorul Ştiinţei, Florin Grapă.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează