SPORTURI  »  VOLEI  »  TRAGEDIE

Un voleibalist a murit pe teren!

Articol de - Publicat luni, 26 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 25 martie 2012 21:38

Un jucător de volei, fost component al naţionalei Italiei, a murit în timpul unui meci de liga a treia


Vigor Bovolenta (37 de ani), fost component al naţionalei Italiei, a murit sîmbătă seara în timpul jocului pe care echipa sa, Volley Ferli, îl disputa în deplasare cu Lube Macerata, în serie B2. Vigor era la serviciu. Şi-a dus mîna la inimă şi le-a strigat coechipierilor. "Mi se face rău, ajutaţi-mă, eu cad!". S-a prăbuşit pe teren. A fost transportat urgent la spital, dar situaţia era disperată. În ciuda tuturor încercărilor medicilor de a-l resuscita, Bovolenta a murit.

Vigor a fost medaliat cu argint la JO de la Atlanta cu naţionala Italiei, era căsătorit şi tată a patru copii. În palmaresul său mai figurează două titluri europene, trei Cupe ale Campionilor şi patru trofee World League.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
inima_de_caine
inima_de_caine  •  26 Martie 2012, 04:13

O medalie olimpică, două titluri europene, trei Cupe ale Campionilor, patru trofee World League şi patru copii... ăsta da, palmares!

vandersaar
vandersaar  •  26 Martie 2012, 01:42

Ce tragedie.. Dumnezeu sa-l odihneasca sufletul!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează