SPORTURI  »  VOLEI  »  KNACK ROESELARE-CVM TOMIS 2-3

Volei » Sergiu Stancu explică victoria cu Knack Roeselare: "Am jucat punct cu punct!"

Articol de - Publicat joi, 18 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 decembrie 2014 21:53

Unul dintre eroii meciului de marţi, Sergiu Stancu, a jucat timp de trei sezoane pentru belgienii de la Knack Roeselare, trecîndu-şi în cont două titluri de campion al Belgiei şi alte două Supercupe. Plus primele participări în Liga Campionilor.

- Sergiu, cum a fost în Belgia?
- Înainte de toate, un meci frumos. Pentru noi era important să cîştigăm, dar nu ne-a fost nici un moment teamă că vom pierde. Nici măcar în setul al treilea, cînd am avut acea cădere. Am decis să jucăm punct cu punct şi să încercăm să-i facem pe belgieni să munească pentru fiecare minge, chiar dacă jucam mai prost. Trebuia să stăm în meci şi să aşteptăm momentul pentru a întoarce jocul. Am revenit şi am învins, chiar dacă gazdele au avut şi o minge de meci.

- Ai jucat împotriva fostei tale echipe. Cum te-ai simţit?
- Am avut parte de o primire călduroasă. M-am întîlnit cu foşti colegi, prieteni şi am stat de vorbă. Unii s-au bucurat că au picat cu noi în grupă, dar membrii din staff-ul clubului le-au atras atenţia că avem o echipă bună, cu jucători care au fost prezenţi la Campionate Mondiale. Am jucat la Roeselare timp de trei ani, am luat titluri şi asta nu se uită. Cunoşteam foarte bine sala şi atmosfera creată de spectatori. Mi-am dorit însă foarte mult această victorie.

- Sînteţi cu un picior în play-off.
- O victorie în Elveţia ne-ar asigura calificarea, dar întîi să o obţinem şi pe urmă vorbim despre play-off.

"Dacă vom cîştiga grupa, avem şansa de a avansa încă un tur, pentru că vom evita echipele din Rusia. Cu un buget de un milion de euro, cam la atît putem spera, ba chiar ne-am autodepăşit" (Sorin Strutinsky, preşedintele CVM Tomis)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează