FOTBAL  »  Superliga  »  TROFEU

Alexandru Boc: "În funcţie de scor, aducem trofeul în Ghencea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 mai 2008 00:00

Observatorul de joc al partidei Steaua - Gloria Buzău, Alexandru Boc, a explicat unde vor sta trofeul şi medaliile de campioni pe durata meciului din Ghencea. "Vor sta încuiate într-un seif de la Liga Profesionistă de Fotbal. În minutul 75 al celor două partide, în funcţie de scor, dacă Steaua devine campioană, atunci vor fi aduse într-o maşină, escortată de o dubiţă a Poliţiei atît trofeul, cît şi medaliile de campioni, astfel încît ceremonia de înmînare a acestora va avea loc pe teren la 20-30 de minute după finalul întîlnirii", a declarat Alexandru Boc.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (32)
 •  07 Mai 2008, 16:36

Diseara veti fi iar vicecampioni.A devenit specialitatea casei.In schimb sunteti campionii blaturilor.Rusine!Va uraste toata tara!

 •  07 Mai 2008, 16:13

pt steaua4ever Dar ce ar trebui mai baiatule sa facem ?SA tacem , doar pt ca aveti voi campionate si cupe luate ? Cat despre 7mai ,jos palaria pt echipa care a luat cce .respect Steaua din 1986 .Dar jucatorii de azi nu au nimic din cei din 1986 .Sunt cu 10 clase mai jos .Asa ca niciodata nu o sa tacem , si pt simplu fapt ca incepand de azi incepe o noua era : A CLUJULUI!!!!!

 •  07 Mai 2008, 15:53

ziua de 7 mai este o zi importanta nu numai pentru steaua ci pentru intreaga tara fie ca va convine fie ca nu,daca nu era acea echipa a stelei care a castigat trofeul in 1986,la ora actuala nu aveam nici un trofeu,asa ca vedeti-va de treaba voastra si nu va mai dati cu parerea ca nu sunteti indreptatiti sa o faceti.FORTZA STEAUA diseara vom fi din nuo CAMPIONI.Felicitari tuturor echipelor si bafta in continuare iar pt ceilalti suporteri fiti mai putin frustrati si incurajati-va echipele.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează