FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VASLUI, SÂMBĂTĂ, 22 NOIEMBRIE, GSPTV, ORA 21:00

Aliuţă: "Au cerut suspendarea mea ca să nu îmi mai dea banii, au vrut să mă termine"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 noiembrie 2008 00:00

Mijlocaşul lui FC Vaslui, Marian Aliuţă, a declarat vineri, agenţiei NewsIn, că oficialii clubului moldovean în frunte cu Adrian Porumboiu au vrut să-l "termine" ca fotbalist şi au solicitat Ligii Profesioniste de Fotbal să-l suspende pentru a nu-i mai achita drepturile salariale.

Mijlocaşul a mărturisit că nu a minţit atunci când a spus că este accidentat, aşa cum l-a acuzat Adrian Porumboiu. "Eu am procedat corect. Doctorul de la Vaslui ştia că mă duc la Pompilu Popescu să mă vadă şi el. Porumboiu chiar a vorbit de faţă cu mine cu Pompiliu Popescu şi i-a zis că are încredere în el ce îmi va face. Cei de Vaslui nu cred că am fost accidentat şi că m-am prefăcut. Ce sunt eu, Van Damme şi am dat cu piciorul în copaci şi m-am rupt singur? Cum să mă dau accidentat când eu abia revenisem la echipa naţională", a spus Aliuţă.

Vezi o pasă de gol a lui Aliuţă contra lui Dinamo Jucătorul a mai afirmat că are documente medicale care vin în sprijinul său: "Am dovezi, am acte peste tot pe unde am fost. Au cerut suspendarea mea, au vrut să nu îmi dea banii, au vrut să mă termine. Au fost la LPF să mă suspende, dar nu le-au dat dreptate, pentru că nu are cum să le dea dreptate. De la acest conflict nu mi-au mai dat salariul, probabil că, având 200.000 de euro pe an, şi nu 400.000 cum s-au lăudat că îmi dau, nu vor să-mi ofere banii".

Mijlocaşul a povestit apoi cum Adrian Porumboiu l-a trimis să se vindece în Serbia la un vraci: "Porumboiu mi-a zis să mă duc în Sebia la un vraci care face minuni şi mă vindecă. Mi-a zis că acolo s-a tratat şi Bâlbă, dar văd că nici el nu s-a făcut bine. Întâmplător, acolo m-am întâlnit cu medicul naţionalei Serbiei care mi-a confirmat diagnosticul pe care mi l-a dat Pompiliu Popescu şi mi-a zis să nu mă las pe mâna vraciului că s-ar putea să-mi risc cariera, dar Porumboiu nu m-a crezut că am fost acolo".

Marian Aliuţă îşi continuă în prezent recuperarea la Bucureşti, dar a precizat că nu vrea să părăsească trupa pregătită de Viorel Moldovan, deşi sunt şanse mici ca să mai evolueze la Vaslui: "Diagnosticul meu este întindere de ligament colateral intern şi necesită o lună şi jumătate de refacere.

Acum fac fizioterapie, magnezioterapie şi bazin, şi sper ca în două săptămâni sa îmi revin complet, dar nu cred că mai e cale de înţelegere. Eu nu vreau să plec de la Vaslui, dar ei vor să rezilieze contractul de comun acord şi eu nu doresc asta. Chiar am vorbit acum trei zile cu Porumboiu şi mi-a zis că nu mă mai vrea la echipă, deci totul e clar".

Adrian Porumboiu a intrat în conflict cu Marian Aliuţă, despre care spune că accidentarea sa a fost una uşoară şi că acesta, în loc să se consulte cu medicul echipei modovene, a preferat să meargă să se trateze în Bucureşti atât la medicul echipei naţionale, Pompiliu Popescu, cât şi la cei de la Steaua şi Rapid. Finanţatorul vasluienilor a mai spus că mijlocaşul nu a s-a mai prezentat de aproape o lună la echipă.

Sursă: NewsIn

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (14)
 •  21 Noiembrie 2008, 20:23

Ma da prumcoiu' asta s-a invatat numai cu reclamatii pe la federatie si alte manarii d'astea (vezi faza cu cartonasul rosu la Dinamo), noroc ca aia ii scuipa seminte in cap pwlariciului, al drieaq moldovean impootzit!

 •  21 Noiembrie 2008, 19:29

baaaah ce vraci mai???? sunteti din epoca bronzului?? ce reterda_ti (ca sa nu cenzurati)

 •  21 Noiembrie 2008, 16:07

sandu,mitica si porumboiu va rog ....la puscarie

Vezi toate comentariile (14)
Comentează