FOTBAL  »  Superliga  »  INCIDENT

Apărat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2008 00:00

Iuliu Mureşan l-a iertat pe Fabbiani după altercaţia din week-end

"Căpcăunul" Fabbiani a fost amendat cu 10.000 de euro după ce a fost implicat într-un scandal, vineri noaptea, într-un club clujean, în urma căruia a şi fost agresat fizic.

Ieri, preşedintele clujenilor a sărit în apărarea argentinianului. "Toţi facem prostii. Prostiile fac parte din viaţă. Nu poţi fi lumînare. Au fost toţi băieţii la discotecă atunci. A fost o discuţie mai aprinsă, nici măcar o altercaţie. Nu s-a întîmplat nimic deosebit. Nu poţi să-i condamni fiindcă mai ies la o distracţie după un cantonament greu. Pot să şi bea, sînt şi ei oameni, dar cîte un pahar de şampanie pe lună", a declarat Mureşan.

El se felicită pentru faptul că l-a transferat în vară pe Fabbiani, pentru 2,2 milioane de dolari. "Cînd a venit la Cluj toată lumea spunea că e gras şi mă acuza voalat că am cheltuit aiurea mulţi bani. Atunci a fost la discotecă a băut şi el o sticlă de şampanie cu prietenii şi presa i-a pus porecla de Şampiani. Acum a început lumea să-l respecte fiindcă a dovedit că este cel mai bun jucător din România, pe postul său", a încheiat "Murinio".

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează