FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PANDURII 1-1

Borcea: "A fost jaf armat în seara asta. Dinu Gheorghe să îşi pregătească pamperşii că îi bate naşu' de îi omoară"

borcea
borcea

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2010 00:00

Acţionarul lui Dinamo, Cristi Borcea, a spus că arbitrajul lui Drăgănescu din această seară a fost jaf armat împotriva celor de la Pandurii.

VEZI AICI FAZELE INCRIMINATE DE PANDURII!

"Jaf armat, asta a fost. Aţi văzut vreodată aşa ceva? La nici o echipă în lumea asta nu s-a întîmplat aşa ceva. Rapid nu s-a dus în Europa League că m-a sunat Dinu Gheorghe să îmi zică că vrea să îi bată neapărat pe Rapid.

Noi l-am vrut pe Dinu Gheorghe ca să îi luăm jucătorii şi după aia îi dădeam un şut în fund.

Să îşi pregătească Dinu Vamă Pamperşii că îi bate naşul de îi omoară", a spus Borcea la GSP TV.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (46)
vladp
vladp  •  02 Noiembrie 2010, 03:26

Cand a fost retrogradata FC aregs, s-a pretextat ca s-a dorit un exmeplu pt restul echipelor din Ghencea. Privind la ce se intampla in liga lui mitica acum, la abuzurile si aranajamentele care se prodcu etapa de etapa, incep sa cred ca FC aregs steta in gatul cuiva si trebuia scoasa pe linia moarta. Jigodiile au invis; au resuit sa puna fotbalul pe butuci; s-a termioant cu performanta in sportul asta!

mmstoica1978
mmstoica1978  •  02 Noiembrie 2010, 01:35

arbitri straini ,si am terminat bilciul,nu-i aduceti o sa fie belea

clujeanul_din_atlanta
clujeanul_din_atlanta  •  02 Noiembrie 2010, 01:08

Inca nu va-ti scarbit de fotbalul romanesc? Nu trece nici o etapa fara scandal ... Mai nou scandalul si ziua. Ce poate sa invete un copil de 8-9 ani care iubeste sportul asta? Rusine Romaniei!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează