SPORTURI  »  BOX  »  BUTE VS. JOPPY, LIVE-TEXT PE GSP.RO, 1 MARTIE ORA LA 4:45

Larouche: "Bute trebuie să câştige"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 februarie 2008 00:00

Larouche, antrenorul lui Lucian, a spus joi, la conferinta de presa de la Montreal ca "Acest meci este mult mai important decit cel cu Berrio. Este ca si cind Lucian ar fi mers la Jocurile Olimpice si ar fi luat o medalie de aur. Acum nu se mai pune problema unei medalii de argint. Trebuie sa ia aurul in continuare. Trebuie sa cistige, trebuie sa faca performanta. Acestea sint exigentele care vin o data cu titlul de campion mondial".

"Joopy este intr-o forma foarte buna, isi cunoaste adversarul si este hotarit sa termine printr-un KO", a spus Robert Crawford, antrenorul americanului.

Userii GSP spun ca meciul se poate vedea pe http://tva.canoe.com/emissions/boxe2008/ sau pe http://erictechnicien.com/tvinternet/general/tva.html

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


box
Comentarii (174)
 •  17 Martie 2008, 09:33

Hello! Good Site! Thanks you! <a href=http://rujvlohrgni.com >http://rujvlohrgni.com</a>

 •  01 Martie 2008, 06:56

mai aveti alte programe faine

 •  01 Martie 2008, 06:50

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LUCIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNN BUTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! RUSINE TUTUROR TELEVIZIUNILOR ROMANESTI !ASA AM FACUT MEREU NU AM STIUT SA NE RESPOECTAM CAMPIONII SI VALORILE!

Vezi toate comentariile (174)
Comentează