FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICA, ORA 21:30, VIDEO PE ANTENA 1 ŞI LIVE VIDEO PE GSP.RO

Coman: "Ce era să fac, să stau pe margine pînă la sfîrşitul carierei?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 noiembrie 2008 00:00

Portarul Dani Coman a declarat vineri că şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, deoarece s-a săturat să tot fie amânat de conducerea clubului giuleştean în privinţa semnării noului său contract cu Rapid. El a vorbit ieri şi despre derby-ul pe care echipa sa îl va disputa împotriva Stelei:

"Mi-am depus ieri memoriu să devin jucător liber, pentru că nu mai suportam să tot fiu refuzat şi amânat. Trebuie să joc şi fotbal, ce să fac, să stau pe margine până la sfârşitul carierei? Mai am 10 ani în care vreau să joc.

Va mai mai dura două, trei săptămâni până se va da decizia finală. Nu am crezut niciodată că voi ajunge să părăsesc Rapidul în modul ăsta, dar nu aveam ce face, dacă acasă e uşa închisă", a spus Coman care va continuat: Vezi aici un duel între Coman şi Zotta

"Am aşteptat destul, aproape 70 de zile. Domnul Copos a fost mirat de decizia mea? Nu cred, pentru că dacă era aşa, mă plăteau, pentru că nu era o sumă prea mare. Nu m-a sunat nimeni să mă întorc, şi nici nu cred că o vor face. Au uitat cum mi-am rupt oasele pentru Rapid, dar recunoştinţa este la mare preţ în România".

Portarul susţine că dacă oficialii rapidişti vor veni cu o ofertă convenabilă va semna imediat cu echipa de sub Grant, însă se îndoieşte că aceştia îl vor contacta în acest sens: "Prima mea opţiune va rămâne Rapid, sau dacă nu, în străinătate. Dacă nu se rezolvă nimic, am mai multe oferte din ţară. După cum am mai spus, nu voi merge niciodată la Steaua sau Dinamo.

De fapt, la aceste două echipe nu este loc, amândouă au portari foarte buni în lot. Nu ştiu dacă va pleca Lobonţ de la Dinamo, dar oricum îl au pe Dolha, un portar extrem de valoros. Ar putea fi şi Braşovul, dar nu ştiu nimic deocamdată".

Goalkepeer-ul mai spune că după ce îşi va rezolva memoriul cu Rapidul va pleca în vacanţă să uite de perioada nefastă prin care a trecut: "După ce se va rezolva problema cu Rapid, îmi voi lua soţia şi voi pleca în vacanţă ca să uit de tot. După ce mă voi întoarce, ma voi gândi şi la fotbal".

Dani Coman le urează succes foştilor săi coechipieri de la Rapid în derby-ul cu Steaua: "Nu am cum să nu mă gândesc la Rapid. Voi fi mereu lângă ei şi le ţin pumnii în meciul cu Steaua. Au o conjunctură favorabilă, pentru că Steaua vine după meciuri grele şi sunt foarte obosiţi, cu Dinamo şi cu Lyon în Liga Campionilor. Sunt convins că se vor impune". Vezi ultimul gol marcat de Rapid în poarta Stelei

Contractul portarului Dănuţ Coman cu Rapid expiră la finalul sezonului 2008/2009. În acest sezon, el nu a evoluat niciun minut pentru giuleşteni, iar la 16 septembrie a fost trimis la echipa a doua după un conflict cu directorul general Constantin Zotta.

Sursa: Newsin

Citește și:

A făcut valuri » Un titular al lui Dinamo, fotografiat pe străzile din București în tricoul altei echipe din Superligă
Superliga
A făcut valuri » Un titular al lui Dinamo, fotografiat pe străzile din București în tricoul altei echipe din Superligă
Curățenia continuă: dat afară de la Rapid » L-a înfuriat pe Dan Șucu și a fost pus pe liber
Superliga
Curățenia continuă: dat afară de la Rapid » L-a înfuriat pe Dan Șucu și a fost pus pe liber
Nu e sigur că prelungește cu Real Madrid, după ce a pățit în finala Ligii: „A verificat și acum se îndoiește”
Campionate
Nu e sigur că prelungește cu Real Madrid, după ce a pățit în finala Ligii: „A verificat și acum se îndoiește”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (9)
 •  07 Noiembrie 2008, 15:25

Coman daca pleci pleaca si tu la Progresul, iar daca pleci la dinamo sau steaua o sa ajungi ca zicu si bratu(care rateaza sezoane intregi din cauza accidentarilor) sau ca badoi si rada

 •  07 Noiembrie 2008, 14:05

deci pana la urma Dani a avut conflict cu Constantin Zotta si de-aia a ajuns el la echipa a II-a? pfff bravos zotta - ia vezi ca si Lazar a cam inceput sa dea declaratii asa aiurea ... nu`l trimiti si pe el la echipa a II-a?

 •  07 Noiembrie 2008, 13:48

Copos nu l-a platit de ceva timp pe actualul contract si e normal sa vrea sa plece. Dar oferta de 1 mil./4 ani era corecta. Nimeni in tara nu-i da mai mult chiar daca esti rezerva la nationala.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează